- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- po kolko?
zna4i az sum momi4e na 16 i ne sum devstvena ot nqkolko meseca.ot skoro po4nax da masturbiram kato ve4e si vkarvam i prust4eta oba4e malko me bole6e v na4aloto.ta vuprosa e vie kakvi to4no dvijeniq pravite?i s kolko prusta?2 li e maksimuma?za6toto s 1 ne se use6ta po4ti ni6to
i drugiq vupros mi e poneje pravixme seks s gadjeto 5-6 puti no toi sled tova zamina i ne sme bili zaedno 3 meseca.....ne sum pravila sex ottogava i sega kato se vurne dali 6te me boli pak dosta?!
mersi predvaritelno na tezi koito 6te se otnesat seriozno kum temata
Mi kato te vyzbudi i se namokri6 dostaty4no nqma da te boli, no ako ne se ovlajni6 6te boli-nqmam kak v takyv slu4ai. Pyk kolkoto do mastorbiraneto ne moga da ti otgovorq-do tam vse o6te ne sym stigala-priqtelq mi me zadovolqva ostaty4no i ne pribqgvam kym kraini merki!
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
за масторбирането както ти дойде на акъл експериментирай в това няма нищо лошо
shalis в масторбирането няма нищо лошо дори аз дето правя редовно секс понякога масторбирам по простата причина че имам голямо либидо![]()
f*ck off!
научете се да пишете...
мастУрбирам с У
да може и така да се пише![]()
f*ck off!
Стига, ве, ако тръгнеш на всеки да правиш забележка за всичко.. Тя горкото момиче няма препинателни знаци на калавиатурата сигурно. И shift за главни букви.Първоначално написано от Анонимко
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Може и да те боли-аз 1 път не бях правила секс доста реме-повече от месец и болката беше налице. Е,не умрях!
Първоначално написано от shizzle
ми ако става дума за мен имам си секвите екстри ма не съм в час по български за да ми правите проблем че сичко ми е едно изречение и е без главни букви препинателни знаци нови редове и т.н. ее тук си сложих точките![]()
f*ck off!
Искаш ли да те увлажня?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Не съм сигурен, че си имаш "секвите екстри", но и не съм тръгнал да ти правя забележка. Гостът беше онзи, който те поправи.Първоначално написано от yuHku
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Обикновено в такива случаи просто си мълчиш, не пускаш коментар.Първоначално написано от Verminaard
![]()
dobre de ok, kakto i da eПървоначално написано от shizzle
![]()
f*ck off!
i az sam na sa6toto mnenie ako se iz4uka6 s nqkoi golqma rabota vajnoto e da ostane6 vqrna v 4uvstvata ...
f*ck off!
Е, па, аз като мъж и доста по-голям от въпросната другарка, си стоя по 2 месеца на сухо и не вдигам шум! Ако наистина държиш на един човек, се пазиш за него. Не ме интересува дали партньорката ми е изневерила със или без чувства! Като не е могла да потисне един елементарен нагон, за каква любов и какви дивотии си говорим?!
mi qvno imame razli4no razbirane po tazi tema , no spored men nqma ni6to lo6o ponqkoga malko raznoobrazie s nqkoi dr osven s fr i se radvam 4e i moq fr e na sa6toto mnenie
f*ck off!
Аз правя с 12 пръста, щото с 11 не ми стига. А тези на краката броим ли ги?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от yuHku