- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Забелязали ли сте,че...
Хора забелязали ли сте,че повечето хора които пишат тук(отговарят на темите)са влюбени.Не знам защо така си мисля,но си правя изводи най-вече по мен,защото преди изобщо не поглеждах раздела Любов,а сега влизам най-често тук.Също и едни от редовните му посетителки (anito.sl,sexy_small_lady,НеЗнАйКа,Koalka и др)си имат гаджета.Мисля,че когато си влюбен е много по-лесно да помагаш на другите и особено ако си преживял нещо като тях.
Не пускам темата с някакъв въпрос,а просто по мои наблюдения.![]()
моля ви се не ме бийте много![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Като за начало-благодаря,че ме споменаваш![]()
Съгласна съм с теб,всеки влиза в раздела,който му е най-присърце![]()
Az ot nqkolko dni poseshtavam tova forumche i samo razdela LubovHubavo e da sme vlubeni,osobeno kogato chuvstvata sa spodeleni.
![]()
Ami da prav si spored men.I az ot kakvo se vlubih zapochnah d apisha v tozi razdel.Inache predi vlizah ot vreme na vreme,ama nit pisheh ... samo chetqh nqkoi druga tema i mi beshe bezinteresno.No sega nqkaksi mi se iska da pomagam na kogoto moga i da spodelqm tova,koeto me vylnuva s drugite ...
И аз съгласна!Но когато си влюбен...любовта е определено една от темите, които най те занимават... (нещо ми става тая вечер...такива гениални заключения от много време не бях правила
)
Така е!А и мен си ме забравилаТа...да, определено е по-лесно да се поставиш на мястото на автора на темата и да му кажеш как ти би постъпил в тази ситуация.
И аз съм на това мнение.. като не бях влюбен.. не пишех даже във форума![]()
Аз написах първите,които ми дойдоха на ум-ето ся те писах и тебеПървоначално написано от koalka
![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Не мисля че е така,по-скоро тук пишат хора,които са преживяли повече и могат да бъдат поне малко компетентни.Тва дали си имаш или нямаш гадже не е определящ фактор...Аз лично пиша предимно само тук и нямам гадже в момента.![]()
в същото положение съм... вечеПървоначално написано от Undying
и съм напълно съгласна с мнението ти![]()
Ами май си права.Готино ми е, когато помагам на хората като пиша в раздела (дано им помагам де), но рядко се случва да пиша...чета доста от мненията и темите, но просто не се наемам да напиша нещо по тях.Сигурно защото не съм влюбен![]()
хъхъ..
И аз пиша ,въпреки че не съм преживял нищо. Но ми е любопитно , забавно , харесва ми да чета проблемите на другите.. и да изказвам своето мнение.От някои теми се поучавам , така знам за напред какво да правя . Влизам само в раздела ЛюбовПървоначално написано от Undying
, в другите съм писал по няколко коментара.Форума е номер 1.
![]()
dam..moje bi si prava![]()
Тръгвам по пътя безкраен,срещам радост и тъга,спирам за миг,подминавам, болка,копнеж и стара мечта.Бягам по невидими пътеки,страх ме е да гледам на страни, търся ниви утехи,търся твоите очи.
И аз такаПървоначално написано от FiRe_LaDy
![]()
Tova e adski typo chestno... vse edno da kajesh Hora zabelqzali li ste che obushtarite popravqt obuvki ? Shtom te sa vlubeni sega, pyk moje bi i shtastlivo, mn qsno che shte imat golqm merak da izkajat mneniqta si.
Хаха... много си права, създателко на темата, как ги усещаш тия неща само...![]()
wtf
Damm,i az sym na tva mnenie =D>Първоначално написано от drR
You Don`t Have To Love Me...You Don`t Even Have To Like Me...But You Will Respect Me!!!
аз пък пишех тук,когато имах проблеми с любовта...сега ми е депресиращо чесно казано да чета подобни теми.не че не ми се помага,но след това се вкарвам в някакви филми.
п.с.:и аз си имам приятел от 2години и половина почти
Това бях азПървоначално написано от Анонимко
Всеки който пише тук ( или почти всеки ) е влюбен ... някой щастливо,друг- не толкова.Винаги е от полза да споделиш опита си,да посъветваш,да помогнеш ако можеш.Пък и много от посетителите тук,са изпадали в сходни ситуации![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Първоначално написано от He3HauKa
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx