.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Midnight scream
    Guest

edna istoriika,koqto iskam da spodelq.

Не знам дали някои 6те може да ми помогне,но достатучно успокоение за мен е само да споделя.
    та историята е такава:харесвам едно мом4е,което е прекалено хубаво и всяко моми4е може само да си мечтае за такова.та проблема ми е че с ни6то не му показвам че го харесвам,а много бих искала .а моята наи-добра приятелка се харесва с неговия наи-добар приятел и маи 6те трагнат скоро време.та за сега сме се наговорили с нея тя да поговори с баде6тото си гадже като му намекне че харесвам наи-добрият му приятел,следователно тои може пък да намекне на самият него.и така...,сега доста се притеснявам да не го изпусна защото е срахотен .
    и благодаря 4е ме изслу6ахте \/

Супер фен
    Emii gledia da ne go izpusnesh.Pak i da ti kaja li po dobre sama da govorish s nego.Nishto ne gubish.Prosto mu kaji che iskash da govorish s nego za enshto i da izlezete samo dvamata i togav amu kaji vsichhko,koeto ti ena syrce.Aide uspeh
    Обичам те <3 !!!

emi po-dobre mu kaji ti . i az haresvam 1 momi4e koeto mn krasivo ama az mu kazha napravo 4e go haresvam kaji mu ti ako vi e pisano da ste zaedno 6te ste.....

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Мега фен Аватара на koalka
    Еми покажи му го щом още не си го направила!

Покажи му го Не боли..

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз ти предлагам да пренебрегнеш срама си,ако тва е проблема,и просто сама да започнеш да му пускаш сигнали че си падаш по него,преди някоя друга да те е изпреварила,защото ти сама каза че "той е толкова готин,че всяко момиче си мечтае за такъв като него".

Мега фен Аватара на iiirish
    за мен лично нямаш никакъв проблем направила си това, което е трябвало, остава ти само да чакаш! ако и той те харесва резултати скоро ще има

Град
    Constantinopole, Byzantium
    Много жалко наистина, че момичетата винаги чакат момчетата да предприемат първата стъпка

Midnight Sream
    Guest
    drR naistina si prav \/ ,no ne vinagi e taka de \/

Ами... честно казано ако бях момиче... нямаше да харесвам това момче което всички харесват. Не знам... аз обикновено тия момичета които всички си мечтаят за тях въобще не ги поглеждам.
    Гледам някое по-обикновено и скромно момиче. Пък тя нека се гордее с мен, а кучките да завиждат.

ako se kazvash kalina mislq 4e moga da ti pomogna!

Guest
    e,mersi vse pak za mneniicata

kaji kak se kazvash deeeeee

midnight scream
    Guest
    e,vav vseki slu4ai ne sam kalinka

Цитирай Първоначално написано от opaopa
    kaji kak se kazvash deeeeee
    Аз съм Калинка, помогни ми.

digital stiga si ni zabavlqval

Midnight scream.
    Guest
    zdraveite,pak sam az.ta iskam da vi dorazkaja kakvo stana s mom4eto koeto mi haresva6e.ta izlizahme s nego,puk toi ne mi obra6ta6e koi znae kakvo vnimanievapreki 4e se opitvah da mu go pokaja.kakto i da e az razbrah za nego 4e smenql mackite kato karpi4ki,tai 4e vaob6te ve4e ne mi puka za nego .vajnoto e 4e si promenih mnenieto za nego sled kato razbrah 6to za stoka e i mnsi se kefq,vapreki 4e e sladur,qvno e i golqma 6matka .e mersi 4e me izslu6ahte,za6toto tova e uspokoenie za men.

Guest
    pffffff huh
    bati ebavkata be6e tfa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си