.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52
    Sasedkata ___
    Guest

hvanaha me s narkotici ...

Zdraveite na sichki ...
    Nachi iskam da razkaja moita istoriq...
    Bqh v Balgaria za 2 meseca i se zapoznah s mnogo novi priqteli tezi priqteli se okazaha hora deto zimat narkotici... taka i az pokrai teh pochnah da zimam.Sichko tova stana sega lqtoto predi dva tri meseca...Vremeto v koeto az si bqh v BG poneje sam ot Belgiq i si idvam za vakanciite.. Za dva meseca seki boji den az sled kato stana ot krevata si rejehme s moq priqtelka po liniiki i si PERKAHME i taka tova beshe seki den... Sega sam kato apsoltuna skleroza opitvala sam pochti sichko extasy ,treva,herca, i nai lubimoto mi deto beshe beha AMFETITE te napravo me podludqvaha do denqt v koito nashte ne se pribraha v bg za da si me zimat za v Belgia nqkoi bil me isparjil za narkoticite... ot tam se zapochna sichko sega kato cheta kolko hora zimat ..neznam kakvo da kaja...Az sam na 15 godini ...i chesno kazano ne sajalavqm za sluchiloto se che sam vzimala i che sam bila bivsha narkomanka... No e adcki trudno da izleznesh ot tezi situacii!!! Opitaite se da ne shmarkate edin mesec i polovina i sled tova kato izleznete ot vsichki filmi i ot vsichki depresii shte vidite che kato chuete samata duma NARKOTIK vi se povrashta naistina na men mnogo mi se vzima no nqma drug nachin... Izlojih se i ne moje nishto da se promeni... Sega nikakvo doverie mi nqmat !!! TAKA CHE PONE AKO ZIMATE SE PAZETE !!! Pravi sa horata deto kazvat che kato opitash vednaj posle pak shte posegnesh !

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    emi super gadno e da zima6 narkotici az neam go naprawa (ili pone sega taka si mislq pak i dano da ne go praaa ) tupo e 4e ne sajelqqq6 za twa 4e si zimala no nai wajnoto e 4e we4e ne zima6 za koeto te pozdrawqqqm

sasedkata___
    Guest
    a tova oznachava li che sam bila bivsha narkomanka ??? makar che bqh zakachena no fizicheski ...

sasedkata___
    Guest
    Zabravih da dobava...che zaredi mene dve moi mnogo dobri priqtelki postradaha ednata se otarva i tq sprq nqkaksi da shmarka no drugata ne moga za neq poveche nishto da napravq !!! Iskam da i pomogna tq vseki pat mi kazva che shte spre no taka i ne go pravi ... az go preodolqh tova s mnogo machenie prez mnogo raboti minah dokato stigna do kraq... Ne iskam da i govorq razni raboti zashtoto znam kolko gadno e da si nadrusan i da ti govorqt che tvoi priqteli sa umrqli ot tezi neshta ... Daite nqkakav savet ako moje pls !

no_comment
    Guest
    По-голяма отврат от наркотиците...и ти да не съжаляваш
    Момиче, имаш късмет, че са те вкарали в правия път

зайче
    Guest
    АБе не се впрягай толкова..Всеки 5ти тийн примерно е минал по този път:Опитал е,харесало му е,продължил е,спрял е,похвалил се е...

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от зайче
    АБе не се впрягай толкова..Всеки 5ти тийн примерно е минал по този път:Опитал е,харесало му е,продължил е,спрял е,похвалил се е...
    Съгласна съм!Даже аз вече съм на спряла и похвалила!

Спокойно не си наркоманка,понеже амфетите и тревата не водят до пристрастяване!Просто си била временно зарибена!И си спряла и тва е важното!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

extazygirl
    Guest

...

opita6 li vednaj i ako ti haresa 6te opita6 i vtori tva e 100%!predi okolo 2godini edna priqtelka vzima6e amfeti i bqhme v tqh i az poneje ne bqh probvala i mi be6e super lubopitno kakvo e 4uvstvoto i si kazah samo 6te probvam i krai oba4e....ne stana taka,probvah haresa mi,6markah vednaj ili dva pati sedmi4no v prodaljenie na polovin godina nqkade!moga da vi kaja 4e po lo6 na4in da se sasipvate fizi4eski i psihi4eski ot amfeta nqma(za heroina nqma kvo da govorim).i az ne sajelqvam vse pak vednaj jivee6!!!sega vzimam rqdko samo kato hodq na party i to ne amfeti a koka ili extazy.

Супер фен
    дреме ми за теб, мразим наркоманите! (дето са на хероин, кока и др)

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Първо..Вземи се научи да пишеш на кирилица. Използвай препинателни знаци и главни букви. Не се разбира нищо от твоя текст.
    Второ..Аз също съм пробвал много неща, но с никое не съм продължил. Явно твоята психика и воля е страшно слаба..
    Трето..Не съм съгласен с теб, че ако опиташ веднъж после пак ще посегнеш..Това беше много глупаво..

Повече от фен
    ми...незнам тука секи 2ри те критикува което е тъпо, щото тфа си е въпрос на личен избор - ако искаш ше друсаш, ако не искаш няма и това, че не съжаляваш е даже похвално...Всеки може да съжалява, ама от съжаления полза никаква. Направила си го, факт е, и да си заровиш главата в пепел няма да помогне. Откачила си се на време - моите поздравления! А това че си набутала и други хора вече е тъпо...Съсипвай собствения си живот и никой няма да те спре, но не въвличай в лайната и другите

Guest
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Първо..Вземи се научи да пишеш на кирилица. Използвай препинателни знаци и главни букви. Не се разбира нищо от твоя текст.
    Второ..Аз също съм пробвал много неща, но с никое не съм продължил. Явно твоята психика и воля е страшно слаба..
    Трето..Не съм съгласен с теб, че ако опиташ веднъж после пак ще посегнеш..Това беше много глупаво..
    Izvinqvam se predvaritelno che pisha na latinica,no nqmam kirilica.
    Izobshto ne e glupavo tova koeto e napisala avtorkata 4e kato opitash vednaj posle pak ti se iska,az do sq ne sam vidqla chovek koito da e probval do sq naprimer amfeti i da ne sa mu haresali,prosto nqma takav slu4ai

Повече от фен
    Добре спалъпена ебавка, за малко да се хвана ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

extazygirl
    Guest
    abe...prosto edni hora stavat zavisimi ot amfeti drugi ne,vapros na psihika,no malko ili mnogo narkotik li zna4i 6te proqvi6 nqkva zavisimost kam nego(nezavisimo kakvuv e toi)

не мога да разбера,защо някои са толкова песимистично настроени...кво толкова?!момичето иска само да разкажесвоята история,да предупреди хората,които не са запознати със света на наркотиците,че е много опасно,и понякога въвличаш и други във всичко!...аз лично подкрепям всички,независимо бивши или настояшти наркомани.всички сме хора!и аз съм изпадала в трудни положения и знам какво е,знам каво е да искаш,а да няма!...да говориш,а никои да не те слуша!...тва е,и горе главата!
    Da jivee6,zna4i da pravi6 ne6ta,koito da te nadjivqvat!...

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Ами и мои приятели са ги хващали много пъти при даскалото но аз познавам щефката на 6-то и ги пусна \/

Голям фен
    Бивш наркоман... няма такова животно
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    az puk se si mislq,che trqbva da sujalqvash i mnogo se radvam,che vashte sa te hvanali na vreme,zashtoto tova,koeto si pravila e nai-glupavata postupka prez jivota ti!

da gadni4ko si e ma to tvoito sigurno e bilo za 1noto fukane dobre 4e si se usetila navreme...
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Супер фен
    Бивша курва негър и наркоман няма . Що спираш, направо си копай гроба и скачай.
    2т. системно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
    ми...незнам тука секи 2ри те критикува което е тъпо, щото тфа си е въпрос на личен избор - ако искаш ше друсаш, ако не искаш няма и това, че не съжаляваш е даже похвално...Всеки може да съжалява, ама от съжаления полза никаква. Направила си го, факт е, и да си заровиш главата в пепел няма да помогне. Откачила си се на време - моите поздравления! А това че си набутала и други хора вече е тъпо...Съсипвай собствения си живот и никой няма да те спре, но не въвличай в лайната и другите
    drusai drusai te za twa kukite ti rowqt w putkata xaxaxaxaxaxaxaxaxa

Не сте прави,че направиш ли 1 линия и ставаш наркоман.Гордея се със себе си,защото не съм зависим към НИЩО.Опитвал съм много работи,но нищо не взимам редовно,е освен водка и бира Единственото нещо,за което БЯХ закачен са цигарите,един от най-вредните и пристрастителни наркотици.

Повече от фен
    Ne moga da razbera za6to go uprekvate momi4eto, to vi razkaza nakratko isotriqta si i vi dava za primer kakvo moje da stane i akkvo vsy6nost e stanalo sled kato vzemala nqkvi tam gadorii, prosto vmesto da q uprekvate i t.n. zamislete se nad tova, koeto vi kaza.
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Izvinqvam se predvaritelno che pisha na latinica,no nqmam kirilica.
    Izobshto ne e glupavo tova koeto e napisala avtorkata 4e kato opitash vednaj posle pak ti se iska,az do sq ne sam vidqla chovek koito da e probval do sq naprimer amfeti i da ne sa mu haresali,prosto nqma takav slu4ai
    Ти луда ли си каква си ? или много глупава що говориш работи които НЕ ЗНАЕШ. Хората са различни като цветовете на дъгата не съди по твойта слаба психика
    Аз на бала пробвах амфетамини и КАКВО ? какво стана ? Единственото нещо поради което искам да пробвам 2-ри път и то за последен е защото на бала бях много пиян като ги взех и след това........... стана мазало. Обаче 2 години по късно решиш да пробвам пак и още не съм събрал смелост да ти кажа И ти давам гаранция че още 15 пъте да пробвам такива глупости мога да ги спра когато пожелая имам психика и знам как да се контролирам не съм като вас дечицата много ми харесва и няма да ги спирам. Аз го правя просто да знам че съм пробвал и не съм на 15 години като повечето от вас знам какво правя и кога мога да спра

п.п. и не съм го правил като вас за газарията ами за експеримента и защото трябва да пробвам от каквото мога няма да седя ограничен като смотаняк. Даже съм навит и кока да пробвам и може би ако ми се отдаде възможност ще пробвам но не се знае за ЕХ съм 90% навит

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си