- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- STRANNO, NO MOMI4ETATa 6TE ZNAYAT
ami haresvam si edno momi4e..imam 4uvstvoto 4e i to me haresva kato q zaka4am zak4a me i tq tva onova govorim si v daskaloto..
no v ICQ predi ni6to ne mi pi6e6e posle me adna..
ama ne 4atim 6toto az neznam kvo da 4atq s neq kato q pitam ne6to mi otgovarq ama ne me pita ni6to..
posle pak se durji milo
ima6e gadje na 22 li tam nae6to razbrah 4e sa skusali sega na novata godina q videh densahme malko bubrihme..posle q videh si govore6e uj s biv6oto misleh 6te se suberet no ne...2 godini byaha zaedno toi skusal
mislq da se probvam li da i zavladeq surceto ili da 4akam...
az mislya 4e tq si misli za nego postoqnoo i az nikuv ne sum..,
neznam prosto mnogo mi e trudno![]()
![]()
Абе кво ти пука кво са правили с бившия й?! Щом са скъсали няма проблем. Говори с нея, сега идва ред на клишираното "излезте на кафе", опознайте се и така.. и ако те е срам, да знаеш, че няма от кво. :]
ami ako sa xodili dve godini toi s1s sigurnost e ostavil nqkakvi spomeni v neq ... dobri ili lo6i i s1s sigurnost 6te se se6ta za neq, no ako iska6 za6to ne opita6 ... moje6 da napravi6 taka, 4e tq da zabravi za biv6iq i da misli samo za teb ... ako ne opita6 nqma kak da razbere6 kakvo bi stanalo ...
pravi ste
aa tq na 17 az na 18,,imala friend na 22 az bebeto kude kude
mislya mnogo 4esto 4e tq nyama da me iska ..edni takiva mamka mu
vlubya li se i se nasiram s takiva tupi misli ..
dobre kato po4ne daskalo 6te se vra tam 6te mu4a da bubrim..
Ne ti predlagam da se natrapvash. Spored men tq e obyrkana moje da te haresva no ne i da e chak vliubena v teb . A dokato zashto si e govorila s bivshiqt mi te moje oshte da sa si priqteli ( vapreki che mnogo hora kazvat che momiche i momche ne moje da sa samu priqteli ). Da istina e che tq ochakva mnogo poveche ot momche zashtto e bila s po golqm no tova nqma znachenie . A pak shtoms a bili 2 gopdini zaednu i toi q e ostavil malko e vazmojno da se suberat pak . Dori da se saberat shte e za kratko. Vse pak toi e na 22 trqbva misli veche za semeistvo ala bla a pak na nq tepurva i za pochva jivota . SPored men mje da puskash leki nameci za simpatiii no tova e ostavi q tq da napravi pyrvatat krachka . Nishtu nqma da stane nasila ako ne te haresva kolkoot i da se butash nq1ma da te zaharesva nai mnogo da te namrazi .
Еми, вече са скъсали и е най-добре още сега да се опиташ да завладееш сърцето й, както ти се изрази.
Povqrvai mi, shtom ne te pita nishto, znachi nqma interes kum tebe. I az doskoro ei taka zaribqvah edna po-golqma ot mene i samo zadavam nqkvi vaprosi. A tq samo otgovarq i otgovarq... sled 3-4 dena prosto mi pisna i i vikam "Zashto chakash se az da te pitam,kaji i ti neshto", a tq mi otgovori "Mi ako iskash pitai"... I Sega prosto si q durja v skype kato abonat bez da razgovarqm po nikakuv nachin s neq.
Изчакай малко, бе, готин. Недей веднага да почваш да я зарибяваш. Прекъснала е 2 годишна връзка (не спомена преди колко време), при това тя е била зарязана. Имаш ли представа, че това не се преживява за седмица-две? Поизчакай малко (поне с директните зарибявки), иначе излизания и нещо неангажиращо - може, но за едрия бизнес - изчакай!![]()
Левски шампион але але!
Първоначално написано от air_J
i az sum na tva mnenie kato tebe su6to
tya skusala predi 2 sedmici i az taka vikam 4e i tryabva vreme to tva taka ne stava...
mersi mnogo
Виж ако искаш да се получи нещо между вас,неможеш да стоиш със "скръстени ръце" (да не говориш с нея)...Трябва да имате контакт...а не да чакаш само тя да започва разговор...УСПЕХ!Първоначално написано от LOVE!!
Spored men trqbva da izchakash izvestno vreme. Ako skoro e skusala s gadjeto si 100% ima oshte chuvstva kum nego i edva li i se misli za drugi momcheta...izchakai izvestno vreme da poodmine tozi period i sled tva zapochvai sus serioznata chast![]()
moi syvet: kat nqq ko da 4ati6 govori za sebe si ot do kvo si prail ko 6te prai6 v pove4eto slu4ai pomaga
слушаи ся начи докато не пробваш нема да разбереш пак и гаджета се крадат ако тругнат няма да е същото като преди.................................так че имаш шансове аз лично ако бях на твоито място нямаше да чакам ако те отреже си казваш испуска мнм и продулжаваш напред даи по смело и стискам палци да каиш ко е станало ако го напраишПървоначално написано от LOVE!!
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
ami sblijavame se vse pove4e i pove4e vsyako mejdu4asie sme zaedno pregru6tame se zaka4ame se ..
sega 6te hodya na edno party i tq 6te tam..
AMA nai tupoto e 4e razbrah 4e pak e s priqtelq si..
i to ne ot skoro mi ot malko sled nova godina![]()
a puk az ni6to ne sum zabelyazal taka byah radosten 4e vurvyat ne6tata...![]()
Нормално е тя да си мисли за него след като 2г са били заедно..Но провайкажи и какво чувстваш...
Успех
Ми според мене тя много странно се държи, след като е с приятеля си и уж всичко върви между тях, защо се прегръща с теб и само ти дава напразни надежди... Не постъпва хубаво ми се струва, е ти си знаеш все пак...Първоначално написано от LOVE!!
![]()
da be i az tva se 4udya..nali az si mislya 6te stana6 ne6tata a tya pak e s toq puk se durji napravo superski s mene...Първоначално написано от Ice Princess
i tva mnogo me izdrazni kao go razbrah..
i si mislya moje da sum i simpati4en ama da ne iska da kusa s onya priqtel 6toto 2 godin iuj vurvyat ne6tata i ako skusa s nego i razbere 4e ne me haresva tolkova..a onq sigurno go obi4a...abe golemiii tupotiii..
a puk ne e nyakva kurva ako si mislite ..
bahti filmite![]()
Момичето е объркано. След като са късали, значи имат някакви проблеми. Може да са се събрали, но той я е оставял веднъж - наранил я е. Може би се чувства несигурна, притеснена... След раздяла една връзка или става по-стабилна, или тръгва стремеглаво надолу (но никога не е същото).
Не я съди прекалено строго, а прецени ти какво искаш и на какво си готов - готов ли си да я чакаш и да бъдеш до нея, въпреки че може и никога да не бъде твоя? Ако е така, бъди нейн приятел, демонстрирай и привързаността си, позволи й да те опознае и самата тя да се привърже. Но помни, че не играеш на сигурно и може да си причиниш много болка. Ако не желаеш да поемаш такъв риск, направо говори с нея и бъди готов да се отдалечите. Кажи й, че имаш чувства към нея, но ако не може да бъде с теб би желал да не те подвежда с поведението си. Аз вярвам, че на нея й минава през главицата мисълта какво би било ако бъде с теб, но не е готова да рискува...
Или и дай ощи време...или направо говори с нея.
gotov sum na mnogo ne6ta za neq..druga ne haresvam tolkova kolkoto neq..neq imam li ni6to ne mi tryabva..za tova 6te produljavam..
ama skoro zavur6vame i nyama da se vijdame..e skotro skoro prez juni ^^
po-dobre probvai da q "zavladee6"mai taka e nai-dobre
6tom e skusala s biv6iq-zna4i si ti.a i 6tom e tolkova mila,govorite si i t.n. moje i da izpitva ne6to po-specialno.ako iska6 oba4e poiz4akai o6te malko i togava,kato e po-otupkana po4vata i ima sgoden slu4ai i priznai za 4uvstvata si.stiskam palci \
/
Nqma znachenie kakvo sa pravili s bivshiq i kolko rveme za bili zaeno.Vajnoto sega e,che te veche ne sa zaedno i imash nqkakvi shansove.Shtom kazvash,che kato q zakachash tq ne te otblyskva znachi moje bi ne e bezrazlichna kym teb.Nqma da zagubish nishto ako opitash da q svalish.Prosto i kaji che q haresvash ili che imash chuvstva kym neq.Spored men nqma da otvyrne vednaga sys syshtoto,tyi kato doskoro e imala seriozna i dylga vryzka i mislq,che chuvstvata i kym bivshiq nemogat da se izparqt tolkova byrzo.No tova ne trqbva da te pritesnqva,zashtoto tova e normalno.Uspeh!![]()
dam ama az razbrah 4e pak sa zaedno i to ne otskoro..Първоначално написано от No`More`Pain
![]()