- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Toi me udari ,az mu prostih
Достатъчен е факта някой да ме удари за да го намразя за цял животНЕ може да казваш той ме удари и аз още го обичам!Кое толко те привлича в него,утре може пак да те удари!Вярно имате си хубавите моменти и кво от това не може заради едните хубави моменти да позволяваш на някой да ти посяга
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Според мен това момче не изпитва любов към теб, а някакви чувства, но определено не любов.Всички те съветват да го забравиш.И аз ще те посъветвам същото.Той, по твоите думи се държи ужасно с теб и не заслужава любовта ти.Време е да намериш силите, от които имаш нужда и да се разделиш с него, да бъдеш свободна и да го забравиш.
зарежи го!
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ако ме удари гадже-ще го фрасна и аз и ще го зарежа моментално.
Ако ме удари някакво си момче-ще го пребия.Ама наистина.Е,може да имам някои затруднения,ако е някой борец,но ще направя всичко възможно.Аз не позволявам майка ми да ми се...отваря...а какво остава за някой си там...тц.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
6tom ti e posegnal vednaj veroqno 6te se povtori-zarejigo