.

Виж резултатите на анкетата: завиждате ли сте на приятел/ка за гаджето и/му !?

Гласували
36. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не , никога !

24 66,67%
  • да , случвало се е !

12 33,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Защо всички завиждат ... !?

здравейте ...

Като за начало да ви обясня положението ! От няколко месеца ходя с едно момче ! връзката ни никак не е лесна ... той е от друг град а и си имаме доста проблеми ... а най гадното е , че повечето ми приятелки ми завиждат за това , че съм с него ... Кажете ми как мога да продължа да ги гледам в очите и да излизам с тях , като знам , че те се чудят как да ме скарат с моето мило ! А ние си се справяме ... даже за 3 месеца не сме се карали нито веднъж ... и все пак ми е адски гадно за дето не мога да имам и двете и приятели и гадже ! Не мога да ги зарежа като приятели , но и не издаржам да се мачат всяка сделунда да направят поредната интрига !

Според вас какво да направя !?
    Благодаря !

hmmm..... mili4ka tova e ne6to normalno... moje bi ot edna strana mom4eto qvno mn si go biva...no ako smqta6 4e tova sa istinskite ti priqteli .... zna4i opredeleno barka6 nqkude...ako bqha takiva edna li 6tqha da iskat da te skarat s nego dori i da be6e brat pit

Супер фен
    Град
    Мбабане
    и викаш сте над 10 годишни ?

Голям фен
    Град
    Plovdiv

Re: Защо всички завиждат ... !?

Цитирай Първоначално написано от Viktoriq_
    здравейте ...

Като за начало да ви обясня положението ! От няколко месеца ходя с едно момче ! връзката ни никак не е лесна ... той е от друг град а и си имаме доста проблеми ... а най гадното е , че повечето ми приятелки ми завиждат за това , че съм с него ... Кажете ми как мога да продължа да ги гледам в очите и да излизам с тях , като знам , че те се чудят как да ме скарат с моето мило ! А ние си се справяме ... даже за 3 месеца не сме се карали нито веднъж ... и все пак ми е адски гадно за дето не мога да имам и двете и приятели и гадже ! Не мога да ги зарежа като приятели , но и не издаржам да се мачат всяка сделунда да направят поредната интрига !

Според вас какво да направя !?
    Благодаря !
    И моя приятел е от друг град и можем да се виждаме само през ваканцийте,но мисля че това укрепва връзката ни А относно приятелите ти-остави ги да си завиждат-не можеш да промениш мисленето им
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

доверявай се само на себе си,на здравия си разум и на сърцето си.ако приятелите ти наистина са приятели ще те разберат,ако са на 15-16 години това са детски тъпотии и няма да те разберат разбира се.ако искаш да си с момчето с което си не слушай никой,вярвай му най вече и го подкрепяй.това е рецептата е АКО Е ЛЮБОВ?ДА Е ДО КРАЙ!
    {}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}

Мега фен Аватара на iiirish
    вярно е, че не винаги имаме всичко. може би така и трябва да бъде - да притежаваме едното за сметка на другото за да го оценяваме!
    ти си права, че не можеш да зарежеш приятелите си, нито пък гаджето си... така че опитай се просто да не обръщаш внимание на интригите и подмятанията им и ако се налага бори се за тази връзка

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми миличка какво да ти кажа..при мен никога не се е случвало, нито аз да завиждам на приятелките ми, нито те на мен..по простата причина, че имаме различни вкусове относно момчетата.. Но при теб е особено кофти ..Обаче какво да се прави..жени сме все пак..за женска злоба не си ли чувала..страшно нещо е туй

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Ми миличка какво да ти кажа..при мен никога не се е случвало, нито аз да завиждам на приятелките ми, нито те на мен..по простата причина, че имаме различни вкусове относно момчетата.. Но при теб е особено кофти ..Обаче какво да се прави..жени сме все пак..за женска злоба не си ли чувала..страшно нещо е туй
    Оо, женската злоба е нещото, което обожавам у жените. Иначе по темата.. случвало ми се е да завиждам на приятел за гаджето му, но не съм го показвал по никакъв начин.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    никога

Приятели, които искат да те отделят от човека, с който си и да попречат на щастието ти, явно не те обичат. А не виждам на кого са нужни още приятели в кавички, достатъчно си имаме.

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Guest
    Женската завист си е нещо нормално, не са виновни те, че са толкова зле.

Повече от фен
    Град
    Horsens, Denmark
    Абе случвало се е ама се оказа, че оня не ми е баш приятел

за да отговояр на вапроса малко по - горе , сигурна съм , че сме над 10 години !
    Ами не знма , да , чувала съм , че има женска злоба , но не мога да разбера защо е !? За него съм сигурна , че ако не е с мен няма да е с никоя от тях и пак не ми е ясно защо развалят всичко !!!

Guest

Re: Защо всички завиждат ... !?

здравейте ...

Като за начало да ви обясня положението ! От няколко месеца ходя с едно момче ! връзката ни никак не е лесна ... той е от друг град а и си имаме доста проблеми ... а най гадното е , че повечето ми приятелки ми завиждат за това , че съм с него ...
    Благодаря !
    това трябва само да те радва (че ти завиждат)
    вече как ще отблъскваш атаките им, все ще измислиш нещо.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Не, не съм завиждал. Радвам се, че този мой приятел си е намерил момиче с което се обичат. Твойте приятели(което е силна дума), не мога да ги разбера. По-добре си смени компанията или вземи ги попитай какво толкова им прави кеф да правят интриги.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ха,ха,не,не завиждам,напротив даже-радвам им се

Guest
    за да отговояр на вапроса малко по - горе , сигурна съм , че сме над 10 години !
    Ами не знма , да , чувала съм , че има женска злоба , но не мога да разбера защо е !? За него съм сигурна , че ако не е с мен няма да е с никоя от тях и пак не ми е ясно защо развалят всичко !!!
    Те жените ако бяха логични и ти щеше да махнеш тази тъпа снимка, ама не го правиш нали?

Голям фен
    Град
    на луната
    Никога не съм завиждала на приятелка заради гаджето и, по простата причина че вкусовете ни до голяма степен се различават, така че неините приятели не са ме привличали и няма за какво да и завиждам
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Супер фен
    Ami da ti kaja li az sam pochti syshtoto polojenie akto teb.Samo che pri men neshtata stoqt taka che samo edno momiche pravi intrigite i se mychi da ni razdeli.Ne che az koi znae kolko dyrja na nego .... daje mai i ne dyrja ama kakto i da e.Tva drug vypros.I se okaza che tq mu predlojila dori da hodi s nego za da me drazneli i vsqkvi takiva .... Az q zarqzah akto priqtelka,no pri men e sam oedin chovek,a pri teb sa vsichki.Taka che qnam akk da gi zarejesh vsichkite zashtoto vse nqkoga(ne ti go pojelavam) shte skysash s priqtelq si i togav ashte ostanesh savsem sama.Syvetvam te da pogovorish s tqh i da im kajesh tova,koeto mislish.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами сподели това с приятеля си и му кажи да не им вярва, защото се опитват да ви разделят, за да не ти повярва после и да се разделите наистина заради тях, особено, когато връзката ви е трудна, както ти каза. Ето, товя тяхното се нарича женско приятелство...завиждат и във всеки удобен момент ще ти го отмъкнат.Това не са никакви приятелки.Една истинска приятелка и да го иска за себе си никога като вижда, че сте заедно, няма да ти го отмъкне така подло.Така че моя съвет е да не им се доверяваш много много за нещо....имай си едно наум.На мен не ми се е случвало да харесвам гаджето на някоя приятелка, но никога не бих ги разделила, ако държа на нея и виждам, че са щастливи.

Guest
    Благодаря ви много !

Guest
    За тази тема .... За жалост всичко това е истина и били много повече когато ти го кажат в очите ! бадявам се всичко да се оправи много скоро с теб и твоето момче , а и ако има нещо стойностно между вас то не би могло да се промени от тякакви си глупави момиченца ...
    Успех

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    На мен не ми се е случвало да завиждам на някоя приятелка за гаджето и.....първо защото не се оплаквам от хубави момченца да тичат по мен(дори и да звучи надуто)....второ вкусовете ни за момчета са различни.....и трето....каквото го има и тя го имам и аз така че....нищо не ми липсва та да и завиждам за каквото и да било!!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    и викаш сте над 10 годишни ?
    9 - 10 там някъде

Иначе не , за к`во да завиждам , виж да беше кола , къща да , ама пък за момиче никога.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си