- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблемче...
Здравейте! На 17 г съм и искам да питам нещо, въпросът ми е главно към момчетата...
Значи когато си легнем с приятелката ми и започнем любовната игра аз съм възбуден. След това започвам да я лижа, за да се възбуди и тя, но докато трае цялата тази игра, като че ли на мен ми преминава и след това ми е мн трудно да се възстановя. Нормално ли е това?
Вие кога лижете? В началото или накрая? Благодаря предварително!
Какво ти преминава? Какво въстановяване? Би ли уточнил?
Аз...ми удрям някой друг език преди да започнем към същинската част
Aз доколкото разбрах докато лиже, му пада и после трудно го дига![]()
Не ме съди за това, което не мога да бъда... Радвай се, че мога да бъда това което съм...
Еми след това я накарай и тя да ти прави орална и проблема ще е решенА и явно не го правиш мн добре(без да се обиждаш), защото като почне да пушка и да се гърчи момичето като и е кеф е адски възбуждащо и ми е доста трудно да ми спадне, дори и да искам...
Ами помоли я да ти прави френска след това. Или пробвайте 69![]()
![]()
Робинята на Quench
Ами да спада ми докато трае цялата любовна игра и след това почти не мога да го вдигна - трудно и за малкоДа не би да удължавам прекалено играта... Час и повече много ли е?
Аз лижа по всяко време :P И супер ме възбужда.Първоначално написано от Бобър
Не знам ти що си така... не е много логично, но явно при всеки влияе различно.
Просто като я лижеш и ти спадне.. тя да ти направи готина свирка след това и пак ше рипне героя
Може и да не я лижеш пък много в началото, като усетиш че ти спада и спираш и и го мушваш в хралупката...по некое време го извади и я полижи още... не вервам и тогава да ти спада пак... Има варианти, само нема се шашкашИмпровизирай
![]()