.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Бобър
    Guest

Проблемче...

Здравейте! На 17 г съм и искам да питам нещо, въпросът ми е главно към момчетата...
    Значи когато си легнем с приятелката ми и започнем любовната игра аз съм възбуден. След това започвам да я лижа, за да се възбуди и тя, но докато трае цялата тази игра, като че ли на мен ми преминава и след това ми е мн трудно да се възстановя. Нормално ли е това?
    Вие кога лижете? В началото или накрая? Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Какво ти преминава? Какво въстановяване? Би ли уточнил?
    Аз...ми удрям някой друг език преди да започнем към същинската част

Aз доколкото разбрах докато лиже, му пада и после трудно го дига

Не ме съди за това, което не мога да бъда... Радвай се, че мога да бъда това което съм...

Guest
    Еми след това я накарай и тя да ти прави орална и проблема ще е решен А и явно не го правиш мн добре(без да се обиждаш), защото като почне да пушка и да се гърчи момичето като и е кеф е адски възбуждащо и ми е доста трудно да ми спадне, дори и да искам...

Мега фен
    Град
    SF
    Ами помоли я да ти прави френска след това. Или пробвайте 69

Робинята на Quench

Бобър
    Guest
    Ами да спада ми докато трае цялата любовна игра и след това почти не мога да го вдигна - трудно и за малко Да не би да удължавам прекалено играта... Час и повече много ли е?

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: Проблемче...

Цитирай Първоначално написано от Бобър
    Здравейте! На 17 г съм и искам да питам нещо, въпросът ми е главно към момчетата...
    Значи когато си легнем с приятелката ми и започнем любовната игра аз съм възбуден. След това започвам да я лижа, за да се възбуди и тя, но докато трае цялата тази игра, като че ли на мен ми преминава и след това ми е мн трудно да се възстановя. Нормално ли е това?
    Вие кога лижете? В началото или накрая? Благодаря предварително!
    Аз лижа по всяко време :P И супер ме възбужда.
    Не знам ти що си така... не е много логично, но явно при всеки влияе различно.
    Просто като я лижеш и ти спадне.. тя да ти направи готина свирка след това и пак ше рипне героя
    Може и да не я лижеш пък много в началото, като усетиш че ти спада и спираш и и го мушваш в хралупката...по некое време го извади и я полижи още... не вервам и тогава да ти спада пак... Има варианти, само нема се шашкаш Импровизирай

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от Бобър
    Да не би да удължавам прекалено играта... Час и повече много ли е?
    Еееее Бобъре... намали малко.. Ако верно я лижеш час и повече, тя мацката ше свърши, кво искаш после да има мерак и за повече... Прекалено е час да я лижеш...е, ако чукаш по 5 мин. и свършваш...би било по приемливо, ама... нещо ги пресилваш ... тва час... Намали малко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си