- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бившето ми гадже-не мога да го забравя
bqh predi izvestno vreme v sushtata situaciq i precenih,che bivshiq mi ne zaslujava da se vuna pri nego i che nqkak ne e sushtiq.a tvoita bivsha kakvo ti obqsnqva za neiniq i te kara da stradash. ne i obrushtai vnimanie,shtom ste skusali znachi ima zashto.opitai da budesh poveche vreme sus segashnoto si gadje i shte razberesh,che starata lubov si e po-dobre da ostane v minaloto.tq e samo fiks ideq...ne mojesh da q imash i zatova q iskash.. taka si mislq az de..
Имам идеално решение на проблема ти и дори ще ти го кажа безпалтно!(Мдам...Днес е щастливият ти ден)Първоначално написано от Анонимко
Написваш имената на бившето си гадже,гаджето си и гаджето на бившето ти гадже на три листчета.Сгъваш листчетата на 16 и ги слагаш на дъното на загоряла тенджера.След тва изтегляш едно листче и убиваш човека,чието име е написано на листчето.Повтаряш същата процедура докато листчетата не свършат.Напълни тенджерата с кръвта на жертвите и включи печката на 3 като внимаваш да не се съсири и разбъркаваш внимателно.След като кръвта започне да бълбука приятно посоли леко и добави 2 ч.л. натриев хидрогенкарбонат.Напълни ваната с получения бульон и се потопи в нея.А сега се опитай да се удавиш.Успя ли?Браво!Чудесно!Никога не съм се съмнявал в уменията ти!
Ако смъртта чрез удавяне не ти харесва може да пробваш да се обесиш на душа.Е?Сега не се ли чувстваш по-добре от преди?
Кръц-клъц, кръц-клъц...
Хм...Тва май трябваше да си остане там...Добре.Ще го залепя обратно.
Мислиш ли , че във форума ще намериш правилния отговор ?
Ааа ?
Хората са моментни .. ще ти дадат моментни отговори и ще те забравят . Я вземи се стегни и послушай себе си . Сам открий отговора си . Само ти знаеш към коя какво изпитваш , с коя си щастлив .
Бъди егоист , мисли за личното си щастие . Може да нараниш някого , да - но всеки намира начин да преодолее болката ...
Послушай сърцето си и си готов![]()