.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    bqh predi izvestno vreme v sushtata situaciq i precenih,che bivshiq mi ne zaslujava da se vuna pri nego i che nqkak ne e sushtiq.a tvoita bivsha kakvo ti obqsnqva za neiniq i te kara da stradash. ne i obrushtai vnimanie,shtom ste skusali znachi ima zashto.opitai da budesh poveche vreme sus segashnoto si gadje i shte razberesh,che starata lubov si e po-dobre da ostane v minaloto.tq e samo fiks ideq...ne mojesh da q imash i zatova q iskash.. taka si mislq az de..

Re: бившето ми гадже-не мога да го забравя

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами какво да ви кажа, скъсах с гаджето заради друго момиче. Сега съм щастлив с новата ми приятелка, обичам я, но не мога да забравя старото гадже. От както се разделихме много си мисля за нея и неусетно съм развил много силни чувства-заобичал съм я страшно много. Тя в момента също си има гадже, което казва че обича, обаче знам че това не е така. Тя ми казва в момента че ме обича и аз по някакъв странен начин го усещам. Сигурно и на вас ви се е случвало да чувствате чувствата на ответната страна. Положението е такова: не искам да нараня сегашното гадже като я зарежа, защото всъщност имам силни чувства към нея. Но истински и повече обичам старото гадеже, просот не мога без нея. Когато ми разправя например че е била със нейното гадже и че се е целувала с него ме побиват тръпки. Изпитвам някаква ужасна ревност, въпреки че не сме заедно. Скапва ми се настроението за секунди... . Кажете какво да правя: дали да остана със сегашното гадже, с което мисля че ще имаме сериозно бъдеще, или да се върна при старото, с което сме един за друг и двамата се обичаме безумно много. А ако скъсам със сегашното гадже как да стане-ние се виждаме всеки ден и не искам да я нараня та да не може да се гледаме после. Моля ви помагайте, много съм го закъсал приятели. ;(
    Имам идеално решение на проблема ти и дори ще ти го кажа безпалтно!(Мдам...Днес е щастливият ти ден)
    Написваш имената на бившето си гадже,гаджето си и гаджето на бившето ти гадже на три листчета.Сгъваш листчетата на 16 и ги слагаш на дъното на загоряла тенджера.След тва изтегляш едно листче и убиваш човека,чието име е написано на листчето.Повтаряш същата процедура докато листчетата не свършат.Напълни тенджерата с кръвта на жертвите и включи печката на 3 като внимаваш да не се съсири и разбъркаваш внимателно.След като кръвта започне да бълбука приятно посоли леко и добави 2 ч.л. натриев хидрогенкарбонат.Напълни ваната с получения бульон и се потопи в нея.А сега се опитай да се удавиш.Успя ли?Браво!Чудесно!Никога не съм се съмнявал в уменията ти!
    Ако смъртта чрез удавяне не ти харесва може да пробваш да се обесиш на душа.Е?Сега не се ли чувстваш по-добре от преди?
    Кръц-клъц, кръц-клъц...
    Хм...Тва май трябваше да си остане там...Добре.Ще го залепя обратно.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Мислиш ли , че във форума ще намериш правилния отговор ?

Ааа ?
    Хората са моментни .. ще ти дадат моментни отговори и ще те забравят . Я вземи се стегни и послушай себе си . Сам открий отговора си . Само ти знаеш към коя какво изпитваш , с коя си щастлив .
    Бъди егоист , мисли за личното си щастие . Може да нараниш някого , да - но всеки намира начин да преодолее болката ...
    Послушай сърцето си и си готов

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си