Ами какво да ви кажа, скъсах с гаджето заради друго момиче. Сега съм щастлив с новата ми приятелка, обичам я, но не мога да забравя старото гадже. От както се разделихме много си мисля за нея и неусетно съм развил много силни чувства-заобичал съм я страшно много. Тя в момента също си има гадже, което казва че обича, обаче знам че това не е така. Тя ми казва в момента че ме обича и аз по някакъв странен начин го усещам. Сигурно и на вас ви се е случвало да чувствате чувствата на ответната страна. Положението е такова: не искам да нараня сегашното гадже като я зарежа, защото всъщност имам силни чувства към нея. Но истински и повече обичам старото гадеже, просот не мога без нея. Когато ми разправя например че е била със нейното гадже и че се е целувала с него ме побиват тръпки. Изпитвам някаква ужасна ревност, въпреки че не сме заедно. Скапва ми се настроението за секунди... . Кажете какво да правя: дали да остана със сегашното гадже, с което мисля че ще имаме сериозно бъдеще, или да се върна при старото, с което сме един за друг и двамата се обичаме безумно много. А ако скъсам със сегашното гадже как да стане-ние се виждаме всеки ден и не искам да я нараня та да не може да се гледаме после. Моля ви помагайте, много съм го закъсал приятели. ;(