.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Подарък за рожден ден ?! Айде да ви видиме к'фи сте акъли :)

Бе след три седмици приятелката ми има "Добър ден" (така де рожден ден)

Та мисля вече няколко седмици и главата ми пламна от отекчителни идеи

Я дайте вие предложение, само без букет китки или парфюми или синджири че ще се повтарят
    Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
    alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Vecherq na sveshti...

Guest
    Абе в тоя форум има една тема дето е точно най-отгоре, даже е написана с редуващи се малки и големи букви и си личи по лесно... та така де... имам една идея - виж там, кво ще кажеш?

Супер фен
    Град
    Bourgas
    един див страстен и незабравим секс рози а у..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе в тоя форум има една тема дето е точно най-отгоре, даже е написана с редуващи се малки и големи букви и си личи по лесно... та така де... имам една идея - виж там, кво ще кажеш?
    Именно.

една кутиика с лайно вътре!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Solitary
    Guest
    лопата от краварник ... да се зарови с нея или пак котешки черва варзани с малка сладка панделка с картичка отгоре "Kitty"

изборите са много ...

ufffffffffff
    Guest
    ей спермояд нещастен, в тоз фору има ли някой който да иползва търсачката???????????

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат

Re: Подарък за рожден ден ?! Айде да ви видиме к'фи сте акъл

Цитирай Първоначално написано от ЛуДо_вЛюБеН

Я дайте вие предложение, само без букет китки или парфюми или синджири че ще се повтарят
    '

Вече започнах да се отекчавам като влизам в раздела Любов! То все едни и същи: той ми изневери а аз простих,сега пак го направи да го зарежа ли? ; той/тя май има друг ; какво да му/и подаря за РД ; зарязах го а още го обичам ,ами сега? .........
    Уффффффффф абе я вземете си размърдайте малко з*дниците и потърсете ! Нервя се вече адски мноу !!!!!!!!!
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Guest
    mri vav fe6anski laina ma kravo

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов

Re: Подарък за рожден ден ?! Айде да ви видиме к'фи сте акъл

Цитирай Първоначално написано от feshankaa
    Цитирай Първоначално написано от ЛуДо_вЛюБеН

'

Вече започнах да се отекчавам като влизам в раздела Любов! То все едни и същи: той ми изневери а аз простих,сега пак го направи да го зарежа ли? ; той/тя май има друг ; какво да му/и подаря за РД ; зарязах го а още го обичам ,ами сега? .........
    Уффффффффф абе я вземете си размърдайте малко з*дниците и потърсете ! Нервя се вече адски мноу !!!!!!!!!
    Като си толкова отегчена не влизай. Човека има проблем и явно не е видял другата тема. И честно казано е адски дразнещо да пуснеш тема с надеждата да получиш съвет, а такива всезнайковци като теб да му я осерат с флуудерските си мнения.
    По темата - погледни малко по-нагоре и ще видиш за какво ти говорят другите. Има много идеи и дано нещо ти всърши работа.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Guest
    погледни по-горе важната тема за подаръци и смс-и там има купища идеи

Guest
    ето за тук ти говорим http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=72023

Към Всички който са постнали извън темата:

АБЕ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ХВАНЕТЕ 20 см-овия БОЗДУГАН И ДА МИ ИЗЛЮЩИТЕ ЕДНА МОЩНА СВИРКА МИЗЕРНИ ЦЪРВУЛИ>> ПРОТИВНИ ПЕДАЛИ И ЗАСПАЛИ КУРВИ !!!!

Към Всички който постнаха в реда на темата:
    Ми погледнах я тая тема още много преди да пусна моята и точно заради това написах това горе:
    "Я дайте вие предложение, само без букет китки или парфюми или синджири че ще се повтарят"

А в тази тема определено се повтарят навсякъде... часовници, синджири, ланци, пръстени, китки, парфюми

Единственото което ми дойде на ум е Фойерверки в 0:00 и една огромна плюшена играчка с огромно сърце на гърдите и за вечерта някъде или на ресторант или на диско...

Ама такива предложения като ланец и ботушки от кур на австралииски унуфри направо ме изумиха...

Търсех мнение на доказали се в форума, а не на разлигавени идиоти на по 10-12 години...

Исках нещо нетрадиционно,...тая тема е за традиционни подаръци, за хептен лешпери

Айде отново ДГД НА ВСИЧКИ ТАПУНГЕРИ ДЕТО НЕМОГАТ ДА ЧЕТАТ!

Ако някой иска нещо да изясниме да пише на ЛС!
    Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
    alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Книга.
    Сувенир.
    Някой гердан ръчна изработка или такива обици-уникати.
    Музика.
    Нещо,което ти си писал/нарисувал/изработил.

Плюшените играчки са толкова изтъркани. Втръснало ми е от тях. На мен ми подари гаджето скоро едно огромно плюшено куче..ми немам думи-това е тъпо. И то за рожден ден. Ако е такава мацка, която се кефи - ОК.

Аз например съм подарявала ключе.
    На мен ми е подарявано кранче.
    Вложете малко символизъм, де.

Може кутия за бижута-има страшно оригинални неща. Освен това ще си я ползва по предназначение и ще и седи ехееееее....даже когато стане на 30.

Може бельо Аз си умирам за бельо. Има много хубаво българско, толкова женствено и по джоба на всеки.

Идеи колкото искаш. Само трябва малко творческо мислене.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    албумче с ваши снимки и го поукраси някак..с мили думички и надписчета..сърчица и т.н....това е много мило и ще й хареса..но от малките албумчета за да може когато не сте заедно да си го гледа
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си