.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Как да я зарежа без да я нараня

Имам гадже но любовта ни не е споделена обичам друга. Как да я зарежа без да я нараня или колкото се може по млако...

ako she q rejesh i kaji 4e prosto ne e 4esno sprqmo neq da si s neq i da mislish za drugata i 4e iskash purvo da stanesh naqsno sus sevesi i s 4uvstvata si kum drugata...
    e verno dosta she q naranish amaa nema kak

Супер фен Аватара на Barbie
    А ти по каква точно причина си тръгнал с момиче, към което нямаш чувства?

А иначе, не наблягай на това, че има "друга". Кажи й, че си длъжен да бъдеш честен с нея (да, мъжете много обичате да бъдете честни, когато вече е късно...) - че не си искал да я нараниш, но чувствата ти са изстинали...и вмъкни някъде там, че изпитваш влечение към друго момиче и не желаеш да я подвеждаш.

пич зависи...аз така се мъчих как да кажа на едно момиче и накрая го направих а тя-Ами К- Внимавай...по добре виж дали другото има 4увства към теб че накрая ще останеш на сухо КЪСМЕТ
    Когато бях малък пожелах от бог колело, но той не работи така, затова си откраднах едно и си пожелах да ми прости :P

Мега фен Аватара на iiirish
    каквито и да са причините за една раздяла, то винаги един от двамата е наранен. ти не можеш в този момент да я направиш безчувствена, но поне можеш да намалиш болката й. бъди директен (за да разбере, че всичко е свършено), но не и груб (за да не я накараш още да страда)!

Re: Как да я зарежа без да я нараня

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Имам гадже но любовта ни не е споделена обичам друга. Как да я зарежа без да я нараня или колкото се може по млако...
    Брат, сори ама... нема начин.
    Даже ще ти кажа че след като я зарежеш тя още повече ще те заобичи. Кофти ма тва е положението.
    А има друг вариант - да направиш като мен. Чакаш на нея самичка да й писне, обаче после има вариант ти да я заобичаш.
    Абе положението е много зле като цяло... хаха.

Guest
    като за начало не използвай глагола "зарязвам" ...

Супер фен
    Град
    Bourgas
    няма на4ин по който да не я нарани6 но поне й кажи 4е 4увствата ви не са взаимни а не продължавай да я лъже6 за6тото колкото по-рано толкова по-добре..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    А ти по каква точно причина си тръгнал с момиче, към което нямаш чувства?
    Е как каква,че те повечето момчета са такива тъпунгери,и този индивид е същият 14-15 годишен мухляр,който не знае какво иска.Винаги са ме отвращавали такива типчета,просто не бива заради нещо моментно да си зарежеш човека до теб,не си заслужава,аз съм на този принцип,защото така или иначе ще ти мине за 3 дена и после всичко ще е наред.Винаги разума може да е по-силен от чувствата и да не се поддадеш!

Мега фен Аватара на koalka
    Тя, ако те обича ще я нараниш, просто няма начин.Но трябва да й обясниш, че вече не може да сте заедно и, че не я обичаш.Ще я заболи, но е по-добре от колкото да я лъжеш с другата, определено.

абе теглии една майна и я забрави. лесно и просто.

Solitary
    Guest
    кажи и "абе не ме кефиш нещо, грозна си а пък зъбите ти са толкова жълти че мога да си намажа филия ..."

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Този съвет дъм го давал не веднъж. Отрежи си едната ръка. Тогава тя самата ще скъса с теб, а и дори ще разбереш, дали другата те обича истински.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

бахмааму
    Guest
    кажи и: ''Днес се ударих в шкафа и реших да ти драсна 2-3 лафа. Исках да ти пиша, че главата ти издиша, че имаш похотка на смазана котка и усмивка на спукана мивка. И че си ангел небесен от кенефа изнесен. Тежиш ми на сърцето, като свиня на шосето. Обичам те страстно, магаре прекрасно" Ще разбере иронията в думите ти, дано не се поласкае

Няма такъв начин,но за предпочитане да й го кажеш лице в лице,по един сравнително директен начин.Гледай да се държиш мило,а не да я игнорираш,а после като се разделите не забравяй,че тя все още съществува нищо,че не сте заедно.
    Make Wakeniaikanai

The ultimate dance site

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Обмислял ли си варианта, да си останеш с нея и да си зарибяваш другата? Ако ти върже тогава я оставяй, че да не останеш от два стола на земята
    и когато работата е опечена няма да имаш ядове: ще си имаш нова приятелка, а старата като разбере сама ще те зареже и ще осъзнае, че не я заслужаваш. Всички ще са щасливи и най-вече ти
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Да, но ефектът ще бъде по-голям, ако си отреже ръката.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Супер фен
    искаш да я зарежеш без да я нараниш..е сори пич ама такъф вариант няма!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Цитирай Първоначално написано от anubite
    Да, но ефектът ще бъде по-голям, ако си отреже ръката.
    Обаче трябва да признаеш, че ако си отреже ръката за да я принесе като дар на новото момиче, старата съвсем няма да съжалява, че са се разделили.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си