.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: TOEFL i SAT

TOEFL i SAT

hei,iskam da vi pomolq ako nqkoi se podgotvq za toifel i SAT da mi preporu4a nqkakvi materiali za da se gotvq i vku6ti.stava vupros za knigite - kakvi da si tursq,no da e za NOVIQ toefl imam predvid mersi predvaritelno

Аз не те разбирам много много, но виж тук има някакви тестчета http://www.english-test.net/ (цъкаш на TOEFL или SAT)

Град
    In my head
    Можеш да си ги поръчаш от Amazon, ама ще ти излезе скъпичкооо...
    Ама то малко няма как, щото нали не само TOEFL, ами и SAT-овете са нови, и със старите материали, дето досега си ги ксерокопирахме един от друг хич не става.
    За мен на Barrons са най-добрите книги за САТ, a за TOEFL сега с новия формат не знам как е, мисля че в нета има тестове.

yes
    Guest
    За САТ - на Barron's са добри наистина. За новия ТОЕФЛ, от учебници смисъл няма, дискове ти трябват с примерни тестове.

Само да ти кажа за формата, защото в брошурите които аз гледах пишеше че има 3 readinga, в действителност са 5, като единият е експериментален и не се оценява разбира се. Много се учудих, защото бях подготвена за 3, айде 4 добре, амa 5 малко множко беше, иначе са лесни просто те заболява главата от четене.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си