- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета, случвало ли ви се е...
...да сравнявате някой с любимото ви плюшено мече, което гушкате вечер и какъв е бил този човек за вас?
Моля, само момичета да отговарят.
Нямам плюшено мече.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Е, благодаря за мнението все пак.Първоначално написано от bungle
това са глупости! никога не съм сравнявала любимия човек с каквото и да било, особено с някой парцал![]()
Първо, никъде не пише любимия човек и даже се пита какъв е бил този човек за вас.Първоначално написано от anito.sl
И второ, явно не схващаш идеята в това сравнение, че да ми говориш за парцали...
Без безсмислени отговори моля, има си достатъчно теми в които да спамите... правете го в тях.
уф, защо първо не четете като хората и тогава да слагате глупавите си коментари под нечий пост![]()
първо - под "любимия човек" не се разбира само гадже! това може да бъде и най-добрия ти приятел например!
и второ - за мен плюшените играчки са си чисти парцали и сравнението е неуместно!!!
Хихи, мен бившата приятелка ми викаше "мечо".![]()
Или "мецане"...
Ех, вече няма кой да ми вика "мецане".![]()
Ааааа реве ми сеее
Толкова смешно ми изглежда да задаваш въпрос, който да се отнася за теб... не пълни темата с глупости!Първоначално написано от anito.sl
е това са те простите хора - не разбират от забележкаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Еми като си проста не пълни темата с глупости, нужно ли е да го повтарям 3 пъти за да го схванеш или си чак толкова проста?Първоначално написано от anito.sl
е селяните започнаха с обидите. но културните хора просто теглят на ум![]()
Грешка, културните хора въобще не взимат отношение.Първоначално написано от anito.sl
![]()
Ох, изказах се.![]()
Напълно си права, някаква селянка почна да говори "това са глупости" и че чуждите коментари били глупави и други подобни идиотщини.Първоначално написано от anito.sl
Нямам ме4е имам зай4е![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Моля, модераторите да заключат темата, защото явно все ще се намери някой да развали темата и да я обърне в дребни заяждания и избиване на комплекси. Благодаря предварително.
Изказа се лидерката.Първоначално написано от anito.sl
Кви сте тъпи и двете обаче.![]()
Хаха, да.Имам едно плюшено мече, което гушкам, когато приятелят ми не е до мен и ми е тъжно.Много е хубаво.![]()