ViJTe TrQvA Da VI pItAm Ne6tU Ama E Spe6Nu..!!!! MoiTu GaDjI IsKa TaQ SeDmiCa Da Go CeLuNa s ezIk. No na men 6te mi e za p1rvi p1t i neznam kakvo da pravq. Molq Vi pomognete mi DaItE MI SaVEti Za VSI4KUUUU![]()
![]()
![]()
не прави нищо още си малка
Бръкни му с пръст в ухото и му плюй в окото!![]()
Животът е БРЯГ!
Първоначално написано от KoTeTu
Ни мойм Ти ДиДем СавеТи, зищОтУ си нИвИройатнУ тАпУ, дИбИлнУ и бизмозАчнУ сАщИство. Утиваи си У сеЛу!
P.S.
Айде като научиш български език, пиши пак. Глупачка нещастна...
2т. системно, бан по профил и ип.
На колко години си,момиченце?
ааххахаха ми целуни го с език, кво да правиш? ебати шматкатаПървоначално написано от KoTeTu
АХАХАХАХХАХАХАХАПървоначално написано от XXX_f
![]()
е няма такъв смях
![]()
Ни МоЕм Ти ПоМоГнИм СкИпА!
2 т. от правилника. Бан на профил
Всички изразили се със "ха ха хаха" и пр. са КУХИ ЛЕЙКИ
Виждам как помагате на хората! Аплодисменти!!! =D>
SrY No DoKaTo Se ZaLiVaMe Ot SmQh , sMe ZaMrAzIlI SiVoTo Si Ve6tEsTvOПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
..a KaTo SmE KuHi LeIkI,VzEmI Ni NaPulNi De
![]()
![]()
Шундата ти със бяла течност ще напълняПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
come on dear ..yeah...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Бе ти си много зле! Какво искаш да й кажем на оная? Пълен наръчник по целуване с език? Съжалявам, че ще те разочаровам, но такова нещо няма! Теория за целувките няма! Така че, ако не се срещне с някой от форума да й покаже на практика, няма начин да я научим! Помогни й ти, като толкова знаеш! Тъпотията и наглостта на някои хора ме вбесява!Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от dark_angel3
Права си! Съгласявам се с теб. Целувката не се учи, тя се прави по усет.Първоначално написано от mysterious angel
ела да ти покажа![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
=D>