.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: 4anti4ka

slunce_18
    Guest

4anti4ka

zdraveite na vsi4ki!iskah da vi popotam dali vi haresvat malkite 4anti4ki,koito minavat prez ramenata taka na strani neznam dali to4no go obqsnih,no nqma zna4enie.Ako moje nakoi da dade snimki nqma da e lo6o.I nqkoi znae li kolko styvat?

МимСс
    Guest
    Ми мене ме кефят 1 моя приятелка има и е мн яка . 1 такава 4ерна и кожена \/ и не са мн скъпи. Някаде 10-15 лева си я бе6е взела

Голям фен
    Град
    на луната
    НА мен пък точно този модел не ми харесва.По принцип обичам много големи чанти ама като няма кво толко да прибирам в тях се примирявам с по-малки
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

....

Na men i na mn.ot moite priqtelki tozi vid 4anti ne ni dopadat.Az predi mesec obikalqh po magazinite za da si kupq 4anta i imashe mn.ot tozi vid.Daje v edin magazin prodava4a kaza 4e tozi model bili mn.moderni za mladite momi4eta i na men mi predloji,no ne mi haresvat tozi model.Ne 4e ne haresvam malki 4anti,no tezi opredeleno ne sa moi stil.Tozi model se kazval Disko 4anta.E vse paks i kupih 4anta ama ne takava.A cenata na tazi Disko 4anta be6e mislq 4e 18lv.
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

sweet_18
    Guest
    v sofiq li si gi razglejdala i ako e da kude to4no

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Аз лично предпочитам по големите чанти,които ми падат малко под кръста.
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

...

Ne az sam ot Targovishte a 4antite bili vnos ot dr.darjava ama kade be6e ne se se6tam!!!!!!!!
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

_fantasy_girl_
    Guest
    А можете ли да дадете някакви снимки на такива чантички ? Моля Ви !!!

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Такива чанти има в абсолютно всеки магазин(или айде поне почти всеки) в който продават чанти независимо дали си в сф или в някой супер малък град просто в момента всички са пълни с такива и следователно ги има навсякъде :P

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BroKeN^DreAmZ`f
    Такива чанти има в абсолютно всеки магазин(или айде поне почти всеки) в който продават чанти независимо дали си в сф или в някой супер малък град просто в момента всички са пълни с такива и следователно ги има навсякъде :P
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Значи аз имам такава чанта ,само че е черничка и без надпис.Има връвчица за през рамото и е много сладурска! Мен лично ме кефят и ги има нявсякъде по магазините за чанти.
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Фен
    Град
    Varna
    аз много ги харесвам тези чанти .Страхотни са..
    Only God can Judge me... Be the Best!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    олеее, много са грозни тия бре
    алелуя.

Голям фен
    Град
    sofia
    gotini sa ama vzeha mn da me draznqt 6toto ve4e vsi4ki imat takiva i to ednakvi i e super tupo na kudeto se obrurna vijdam edi i su6ti 4anti
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Повече от фен
    Град
    ямбол
    имам такава
    манячка съм на чанти
    имам всякакви цветове,кои,платове, презрамки, джобчета,официални,малки ,големи
    каквото се сетите по няколко някои дори не съм ползвала...
    но като ги видя и ......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си