- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- i-pod :(
zdrasti xora dnes si izpusnah ipoda i sega ne moga da go vklu4asmisul dispalaya mai se e precakal,a na6te 6te me ubiqt,izliza taqzi qbulkata i piosle stava 4erno i pak se izklu4va
(((( pls help
kakvo moga da napravq?! znaete li nqkoi serviz v koito mogat da mi go opravqt v sofia i kolko apri g/d 6te mi vzemat?!pls mn mi e vajno
Така, първо се успокой.
Щом ти излиза ябълката, навярно не се е преебал дисплеят, а проблемът е някъде другаде. За сервиз провери тук. Звъни на някой от тези телефони и питай. За цена не мога да ти кажа, но е факт, че на някой места за смяна на интегрална схема взимат по 50 кинта, като схемичката да кажем струва под 10 кинта, останалото е за труда.
Успех!
и на мене ми се случи...решението е да си купиш нов![]()
не....моя директно не искаше да се включи
mne,samo qbulkata i posle izgasva![]()
Щом не е дисплея, най-вероятно ще е диска...Моя съм го изпускал, но нищо му нямаше де... Не ти пожелавам да е хард диска, че ако е ... по-добре нов плеър. Навярно е в гаранция. Занеси го, поизлъжи ги малко ... може и да не се наложио да даваш пари
Късмет!
nqmam uputvane![]()
и пак не е оферта да бачкаш ремонт на айподПървоначално написано от Joey Tempest
ми не, сервизПървоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
баси толкова ли са хлъзгави тея айподивеПървоначално написано от DetE-Idi0t
2, 11 и 8 точка системно - бан
i kakvo da pravq sega?!![]()
Ммм не.. просто аз съм сакатПървоначално написано от NiKOLAN
![]()
начи сакати са също и екс, но кънекшън и авторката. само аз не съм сакат, но тва е щото нямам айподПървоначално написано от DetE-Idi0t
тва някакъв noisecore li e?
ako e zaminal Hard-a si mu ebAla maikata .. ma kato znaem edin prqitel kvo si pravi s i-Pod-a .. hm dosta trqbva da si se ozorila
![]()
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На моя вървяха![]()
![]()
гррр... ще видиш ти..
И ти ли бе... Хъх изпозаминаха ви профилите на всички...Първоначално написано от exploitednemoeseregne
![]()
Оооо Вили не ми кради гаджетата! Т'ва е ааааадски яко междудругото... Ама и цената му де.Гледах го за 1200+
![]()
Къде мога да си занеса Ipada за ремонт.Счупи му се буксата за зарядното.В района на младост съм.Благодаря
Последно редактирано от dimov_hristo : 05-31-2015 на 13:01