- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- изчуках приятелката на най-добрия си приятел
просто го направихме. тръпката беше и от това че мацката е "чужда" имаше нещо много первезрзно в цялата работа
поне така ми се стори
сега трябва ли да се чувствам кофти от това?
те са с 2 годишна връзка и не искам да им я развалям, нито да го правя пак с нея
беше моментно желание и за двамата
а и след това ми каза, че съм първия мъж на когото е дала и от зад
което ме накефи още повече
Ами честито, надявам се поне да ти е било хубаво. Според мен не е хубаво да лажеш приятелят си, защото всичко рано или касно излиза наяве, и си мисля , че е по-добре да го научи от теб, отколкото от някой друг.
V nikakv slu4ai ne kazvai na priqtelqt si za tova koeto ste napravili...6te go zagubi6 kato priqtel,a pak i tqh dvamata 6te gi skara6 neka tova bade va6ata taina-koqtoto ne trqbva da se povtarq
ako ti be6e nasitina NAi dobriq priqtel nqma6e da go napravi6...aa, tq ta e kurva 100% sigurno i na dr-gi e puskala XAAXaxA
Ако ти беше приятел нямаше да го направите. А ако чак толкова много ти се е ебало да беше отишъл на магистралата там има курви като нея колкото щеш!![]()
Мда, подкрепям, че си тъпо парче и поне ТИ не си му истински приятел, иначе нямаше да направиш нищо с мацката, а напротив щеше да я разкараш и то по най-бързия начин
А аз само мога да кажа, че темата отново е ебавка и да не й се връзвате.
tapakПървоначално написано от Гепи
Първоначално написано от koalka
Ти па от каде си сигурна ?
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Аз ако съм на мястото на приятеля ти колко бой има да изядете с курвата не е истина.За 3 секунди не можете да помислите![]()
stanaloto ,stanalo sega vnimavai da ne razbre zashtoto shte stane mn kofti ...
ti si super carvul na4i![]()
Spored neq vs temi sa ebavki,spox!Tq vs znae...Първоначално написано от koalka
4естито! ти си наи големия балАк
Жените са си жени, приателите приатели, защо винаги ще се намери някой да ги смеси?![]()
Много, ама много сладък батко !
tup 6iban grozen pederas!!!!!!
така требе![]()
ти си пълен идиот и нз даже как може да кажеш,че сте приятели с това момче(за най-добри да не говоря..)..а тая е курва щом не й пука за приятеля й и че връзката им е толкова дълга..Първоначално написано от Гепи
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Мирише.Първоначално написано от koalka
![]()
![]()
Bravo be! Zaradi ediniq sex mojesh da razvalish dve godishna vryzka![]()
Gledai da ne razbere priqtelq ti,zashtoto mi e qsno kakvo shte stane...tctctctct
![]()
яба аз бях на мястото на неговия приятел щях да тегля по една майна и на двамата и да не ги погледна поече...тва е баси ташака...приятелката ти да ти изневери с най-добрия ти приятелПървоначално написано от bigbec
![]()
маа фака
Момче, колко бой ще ядеш...Първоначално написано от Гепи
Точно, кратко и ясно - с 3 думи - ТИ СИ БОКЛУК!
Честно да ти кажа ако това ми се случи на мен...първо тебе една седмица няма да спра да те малатя,после и на нея ще и строша зъбите и най-вероятно ще дойда пак да се почупя след това!
Сега ошибай и самия ти приятел.
После ти му се пусни и готово!
Много яки и съвременни пичове ще сте.![]()
Животът е БРЯГ!