- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Мисля, че имам проблем със срамните си части
Здравейте аз съм на 20 години и сега се упасявам, че имам проблем. Нямам чувствителност така да се каже на срамните ми устни или по-точно изгуби се изчезна. В началото когато приятелят ми ме е докосвал там изпитвах нещо, но сега съм забелязала, че не чувствам нищо дори и гъдел. Проблем ли е това? Да не би да съм болна от нещо? Нормално ли е там да нямам чувствителност или да ми се губи? Моля ви помогнете ми и ме посъветвайте ако имате някаква представа или идея защо се случва това с мен. Впрочем не знам дали има значение, но водя полов живот от около 5-6 месеца, до преди това не съм и скоро ми се наложи да взема от тези спешните контрацептиви Постинор Дуо. Дали те не са ми направили нещо? Моля ви помогнете, много се притеснявам и ме е срам да споделя с приятеля ми, за да не ме изсостави или да ме сметне за някаква си там болна или ненормална.
Някъде бях чел, че чувствителноста на жените започвала да се усеща след 25-тата им година. Така че , може би споко.
Какви са тези глупост за след 25-тата година! Миличка, опитай се първо да надникнеш вътре в себе си, ако има нещо в живота ти, което те притеснява, тормози или от което се страхуваш може би там се крие ключът. Другият вариант е човекът с когото си да не те удоволетворява и да нямаш желание. Ако когато фантазираш или се галиш сама изпитваш нещо, т.е. възбуждаш се (трябва да си абсолютно спокойна и да си мислиш все за приятни неща, може да си представяш разни сцени) значи всичко е ок! Ако все пак и така не се получи опитай консултация с лекар гинеколог.
съгласна съмПървоначално написано от Анонимко
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!