- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дрязня ли хората?
Ужасно е. Си4ки казват 4е ги дразня ужасно, а аз нямам никаква представа защо! Някак нкакво намерение да ги дразня, а си4ки пред мен се държат супер с мене, а после клюкарят на една приятелка каква съм била, а тя у4аства и по4ва и тя да ме клюкари!
Не издържам ве4е! Каква може да е при4ината? Нз не го права наро4но!![]()
Mи питай ги с какво ги дразниш ... Ние от къде можем да знаем![]()
Не ме съди за това, което не мога да бъда... Радвай се, че мога да бъда това което съм...
Ми да ,или ако мислиш че си клюкарят без причина ги заеби-не са ти истински фр !Първоначално написано от dЯuИk3n_M0nk3Y
Почни да ги дразниш нарочно. Тогава може и да не усетят...
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
hich ne gi pitai ..
ako ti misleha dobroto nemashe da ti govorqt zad gurba
prati gi na mainata si
Какво ти пука какво мислят за теб? Покажеш ли, че те интересува ще им подбудиш още повече вниманието!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Напълно съгласна съм с OtherDimension..
Заеби ги и си намери нови приятелки,с които да се разбирате.. =)
Проблемът най-вероятно не е в теб,а в тях..
така си е... но изведнъж като спре да говори пък ще кажат "на кво ни се прави тая"- е поне и двата начина съм пробвала. да им питам "къв ви е скапаният проблем уе" или да спра просто да се занимавам с тях.. ми според мен. научи какъв им е бил проблема. в крайния случай пак ще останат без теб- и да питаш и да не питаш.Първоначално написано от vra4ka
Започни от това да си задаваш простички въпроси като например "Аз къпах ли се тая година бе?" и т.н. Доста неща се свеждат и до хигиенните навици.Първоначално написано от Анонимко
Ако говориш много ще ги дразниш...колкото и да е интерстно за тебе не мисли че тях ги кефи твоите случки!говори по-малко но и споделяи!
постави им въпроса така: не аз ви дразня а вие се дразните от мене
ОФФФФ МН СА СТРАННИ!
дНЕС ПЪК ИДВА И МЕ ГУШКА НЕ МЕ ОСТАВИ НАМИРА!!!!!!!!
Ужас! Досада!
кой ги знае!?!
Тва за мн говорене не е валидно при всичкиПървоначално написано от Rocky_girl
Аз говоря почти непрекъснато и хората точно на тва ми се кефят,смисъл др като няат ко да кажат и аз дрънкам простотии да потдържам разговора
![]()
А иначе за авторката....доста интересен проблем....грабна ме.Съвета ми-заеби ги теа![]()
баси ко стааа....нещо ми зацепваТва отгоре бях аззз
мене лично ме дразниш с тва че не се изказваш правилно като за начало
питай ги
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!