ощета съм 4увала 4е помага за отслабване. Я кажете така ми е или не?
аз не съм пробвала ама ми е интересно/![]()
Ne moga da kaja to4no,samo znam,4e ne obiknovenia,a iabalkovia ocet e dosta polezen i misli,4e toi ima6e niakakva vrazka s otslabvaneto,no ne znam to4no kakva.Първоначално написано от Анонимко
toi podobrqva hranusmilatelnite sokove v stomaha...QBALKOV OCEN,a ne prosto ocet!pie se s topla voda sled hranene/i Kleopatra taka e praila/ NE O4AKVAI 4YDESA!nqma da otstabne6 samo s ocet...trqa ti leko ograni4enie pri hraneneto i sport! :P aide kasmet i dano sam ti pomognala s ne6to
Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!
ъм..честно казано за първи път го чувам товаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ami tva e ne6to kato "babina recepta"ma pomaga...za po-dobro hranosmilane :P
Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!
Хах значи помага да !!
И малко извън темата, но пак свързано с оцета - не съм го пробвала, но учителката ми по химия днес ми каза нещо като диета.
Става въпрос за сурови фъстъци, които 2-3 дни престояват в ябълков оцет. Взимат се по 1-2 на ден (то просто толкова гадно звучи че не си представям и един как ще взема а какво остава за повече от 2, но принципно се взимат колкото може) и се яде всичко (нз до колко ще имаш желание за ядене след като изядеш тази гадост - вероятно това е един от ефектите - спира да ти се яде). И с това нещо се отслабвало с 6 кг за един месец.
Ако някой има желание може да пробва - така и така ще карате на диета нищо не ви коства да пробвате.
Първоначално написано от Th3WildAng3l
Gadost blqk!
To opredelenoti se ot6tqwa da qde6!
ujasT
Ами .. то като цяло оцетът не е нещо приятно .. поне за мен. И по-добре ако ще се тровя да бъде качествено.