- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата целувка?
Според вас каква трябва да бъде първата целувка?Със или без език?
kakto go po4uvstva6...moqta be6e bez![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Kakto ti doide na momenta i kakto si go pochustvash...to si idva ot samo sebe si
Ъхъм...Първоначално написано от koalka
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Моята беше уникална.. Така и не се състоя, понеже повлякох момчето с мен и паднахме по стълбите. Единственото, което получихме и двамата беше по две синки за спомен.![]()
![]()
Такам при следващия опит му отнесох главата и......накрая горкото дете се отказа..
![]()
![]()
![]()
Това за мен е една образцова "целувка"!!
You left me to rot...You thought that I'll die in my desperation...but...although I'm dead on the inside.....I still breath...it hurts ..yeah..but is still breathing...I'm thankful...
както го почувстваш![]()
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност
Няма строго определено правило. Ще стане, както го почувствате на момента.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
spored mane bez ama ako momenta go sika...![]()
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Аз,пък считам за първа целувка,тази която беше с език.Иначе само така по устенцата според мене не се счита за първа истинска.Абе де да знам,както ви харесва \/
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
при мен беше със,ама само защото тои имаше голямо желание да ме научи.иначе е хубаво първата да е без.
kvo zna4enie be vie vednuj da po4nete i kakto doide![]()
Ооо, без език е най-сладко.![]()
със ест, без език е за по-дълга връзка или за удоволствие/разнообразие
Как дойде.
както ти е кеф..бе брато4ка я се поогледай и виж колко такива теми има!!![]()
moqta purva celuvka be6e s ezik,no e po sladko da se zapo4ne samo s zahapvane na ustnite i t.n.
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
бла бла..зависи от мноооооого неща
![]()
1 чин, 2 ръце, 2 сърца, но само 1то чуства...
Съгласна съм!Първоначално написано от charlies_angel
![]()
първата ми целувка беше с език и всичко стана неочаквано,така че не можеш да предвидиш всичко то си става от самосебе си
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Ми като че ли е най-хубаво да е без език... (ако с еима предвид за първа целувка с гаджето)... Показва се че любовта... Романтиката
Иначе мойта първа с Него...![]()
![]()
Беше за 2 секунди, с език, не хванахме и двамата "ритъма"... Ае както той каза една нескопосана "целувка"....
П.П. Ами как може да го целуна по-добре като той с едната ръка спря маршрутката... С другата се обърна към мен и "си вкара езика в устата ми" ... Аз дори не осетих кво стана... той толкова бързаше че после само избяга към маршрутката и аз извиках след него: "Много бързаш... Не можах да те хвана..." и той отговори: "Ха Другия път повече" ... И още не е имала втори път![]()
Вие на хероин ли сте бе?