.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Въпрос за мобилните оператори?

Кои от тях предлага пакет, който се състой от 2 или повече карти, които могат да говорят по между си или без пари или за 1 стотинка или имат повече от 100 безплатни минути на месец към останалите членове от групата(карти в пакета)? И най-важното говоря за пакет, в който не се налага да се плаща месечна такса. И все пак да ми кажете как се казва пакета

Мерси

Guest
    globul mai imashe takova neshto

Супер фен
    Град
    VCHC
    Няма да намериш подобен пакет без месечна такса. Никоя предплатена програма не го предлага това... май.

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Еми осфен Лууп да си говорите за 1 ст и със други лууп-ъри (+ 1 или 2 номера в мтел) ... А има и друга прима със две карти,които помежду си говорят за 9 ст. Не зн как се казва пакета точно,но го има сигурна съм! Питай оператор
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    БТК.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Guest
    anubite да се конкретизираш?

ami vivatel together e qko 6toto s dvete karti se govori za 15lv na mesec(ednata karta razbira se)tva e taksata,mislq 4e nqma da nameri6 bez taksa..a i tozi paket e gotin 6toto ima6 100 bezplatni smsa i 500 min na mesec v mrejata na vivatel

авторът
    Guest
    Добре ако няма такова чудо каквото искам в първия си пост то тогава да ми предложите няколко предплатени пакета, в които цените на разговорите между отделните карти са ниски

Най-добрия вариант е LOOP. С всички от мрежата говориш на 1 ст + 2 номера от M-Tel, с които разговорите се таксуват пак на 1 ст. Имаш 500 мин. по 1 ст., а останалото е на 12 ст. Минимално месечно потребление 15 лв.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    В България
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Най-добрия вариант е LOOP. С всички от мрежата говориш на 1 ст + 2 номера от M-Tel, с които разговорите се таксуват пак на 1 ст. Имаш 500 мин. по 1 ст., а останалото е на 12 ст. Минимално месечно потребление 15 лв.
    С другите абонати на мен ми ги отчита по 39 стотинки,а смс-те са по 14 стотинки.Минималното месечно потребление зависи и от това за колко време си си взел картата:
    -5 месеца - 5 лева
    -15 месеца - 15 лева

Някой спомена за пакета от две карти, които говорят по между си за 9 стотинки.Той се води с някаква енциклопедия.

И според мен най-добрият вариянт си е лууп

"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)

"People always leave"(OTH)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си