.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    g-ost
    Guest

Очна линия

Хей момичета, бихте ли ми обеснили как и къде се слага очната линия и дали тези на Avon са хубави ?

ami...o4ertava6 si gorniq/dolniq klepa4 i eventualno udaljava6 malko {zavisi na koi,kakto mu otiva} a poprincip na Avon ne6tata sa hubavi,no ne sam polzvala o4na liniq ot tam... {predpolagam oba4e,4e e po-hubava ot drugite}
    Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Слагаш над миглите(горния клепач)тънка линия и ако ти отива продължаваш след края на окото.Внимавай да не се омажеш
    На Аvon са хубави нещата,но можеш да си поръчаш и от Oriflame
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

g-ost
    Guest
    ami az sym momche poprincip i ne e za men ochnata liniq.. a samo popitah kak se postavq
    a koe e po-dobre - ochna liniq ili cheren moliv prosto?

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от g-ost
    ami az sym momche poprincip i ne e za men ochnata liniq.. a samo popitah kak se postavq
    Аз лично предпочитам черния молив.По лесно се слага и не се размазва
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

...

Kato stava na vapros za o4nite linii misleh i da puskam tema,no nqkoi me izprevari ta iskam da popitam ot koq marka o4na lini qste dovolni.Edna fr.si be6e pora4ala na Avon kato fulmaster be6e iskam da pitam nqkoi polzval li q e i ako e dovolen ot nqkoq o4na liniq da spodeli,poneje dosega ne sam si kupuvala o4na liniq,slagala sam si 2,3pati i se haresvam kak mi sedi.
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от g-ost
    черен молив..ама при мен се размазва
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Еми аз имам на Ейвън...за първи път ползвам очна линия и когато иска си пуска мн добре ама понякога не пуска и е по-скоро сивкаво и неплътно....Това му е хубаво на молива,че ако е хубав може да се нанася свободно навсякъде.

i az predpo4itam 4eren moliv...
    Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!

Аз ползвам на Oriflame и съм много доволна!

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    и на ейвън и на орифлейм очните линии са много добри не засъхват така бързо както обикновените...казвам го като човек ,който ежедневно е с очна линия...а за поставянето и-слага се плътно до миглите на горния клепач ,а може и на долния...с нея може да създадеш впечатление за т.нар. "усмихнати" очи като ги издължиш леко...това е!

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си