- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко струва човешкият живот ?
Според вас има ли цена и ако има колко е ?
ПЕЧЕЛЕТЕ НЕЩО И ЛЕСНО ТУК
..:: ТОВА Е ЦЕНТА ::..
той е безценен....само любовта заслужа по-предно място![]()
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност
Няма цена. Никакви пари не могат да върнат човек, който сме изгубили.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Разбира се ,че няма цена.
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Няма цена. Но, ако животът ми изгуби смисъл.. едва ли ще има смисъл да живея. Знам ли..
Първоначално написано от koalka
2.50 лева на пазара иначе на складовете маи ги имаше по 1 левче незнам точно колко струваhahahahahahah My Litle name is "забавен"
omg :P
sy6to 4uh 4e na 4asti e po evtino no ne sam sigoren
smqtam 4e trqbva da ima i zabavlenie v saita!
jiveite za da ste veseli!
sq seriozno gore mnenieto bqh
Ami vsi4ko ima cena zavisi kak q predlaga6!
Много относително. Невъзможно е да се определи точна цена и е несериозно да се каже просто "има цена" или "няма цена".
Glupav vypros - choveshkiqt jivot nqma cena, toi e neshto koeto imash samo vednyj !
Колкото и да ми е неприятно, все повече се убеждавам, че всичко си има цена на тоя свят, освен смъртта разбира се, тя е безплатна.
$500
Гледайки логично на нещата-Не!Човешкият живот няма цена,толкова,колкото ти е писано.Не можем да се бориш със съдбата,колкото ти е отредено.След като има деца,млади и невинни,които умират.. колко струва детския живот?Колко струва усмивката на онова момиченце,което чака дарение за да събере пари за да го оперират..Да,природата си знае работата,но справедливо ли е ? Толкова ли струва живота на едно прекрасно дете.. 15 000 евро .. толкова ли струваме всички ?Това ли е цената ни и ако е такава,защо е толкова непосилна да я платим.Не заслужава ли това дете да се радва на живота,този,който е пред него и онзи,който го очаква скоро...
Това ли сме ние,едни човечета,които не биха могли да съберат сумата да си платят живота.. това ли сме ние.. едни същества,които не живеят,а просто съществуват..ако това сме ние,то не струваме и пукната пара!
"Какво ти харесва повече?..Да крадеш коли или да правиш секс с мен..?" от "Да изчезнеш за 60 секунди"
Mhm,ako dqvola doide pri men i mi kaje:"Shte imash celiq svqt v krakata si,samo ako zaplatish s dyshata si"... Ne bih gy napravila, ami az ako zaplata s dyshata si nqma smisyl da jiveq(to ne 4e ako iskam shte moga da jiveq bez dysha)primerny,no kakty i da e,estestveny che jivota e bezcenen...
You Don`t Have To Love Me...You Don`t Even Have To Like Me...But You Will Respect Me!!!
Много ясно,че няма цена![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Едва ли някой ще успори това че няма цена, но в днешния свят май вече всичко си има ценапо-лошото е че май става все по малка
![]()
![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
Животът винаги е на първо място и няма цена.
Не само човешкия, но и животинския.
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Няма цена.![]()
По принцип човешкият живот няма цена,но ако си болен от нещо много сериозно и ти трябва спешна операциятогава вече има цена..... само защото някоя умна глава така е решила...