- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко струва човешкият живот ?
Първоначално написано от GiRl^of^PriStOn
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Не е измислено и намерено такова нещо,с което да се купуват живот и чувстваПарите са отвратителна необходимост!!!
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
независимо колко неща могат да се купят с кинтите днес...живота все пак не може....не и в истинския смисъл
а колкото до въпроса с парите....по добре беден и щастлив отколкото
богат и надут.......
ПС:
В контекста на темата....в някой случай парите МОГАТ ДА СПАСЯТ НЕЧИИ ЖИВОТ.......
помогнете на малката Дарина от варна която е на 3г и се нуждае от спешна операция....сигурен съм че мн хора са чули за случая....и все пак
всички можем да помогнем като изпратим един смс с цена 1лв
нужната сума е 300 000 евро....замислете се ако 600 хиляди човека пратим по един смс ще спасим живота на едно невинно момиченце
300 000евро = Живота на едно невръстно ангелче
сега хубаво се замислете има ли живота цена.,,,,
http://www.save-darina.org/
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
и къде точно е казано, че като съм червив от пари няма да съм щастлив и НЕнадут ?Първоначално написано от SlasHDaFiveNine
пък и да съм надут, кво ми дрема, нали съм богат![]()
бедност и щастие хахахахха хохохо
тия клишета....
Първоначално написано от opaopa
тцтц
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ctctct shto za tema..se 4udq az ..estestveno 4e 4oveshkiq jivot nqma cena kolkoto i da si bogat i beden...zdraveto...nese kopuva..koito ne e izgubil blizak 4ovek..i nz kakva e bolkata samo toi ..nemoje da razbre..kolko e skyp jivota na lubim 4ovek![]()
Забавен в умственото развитие ли...?Първоначално написано от The GanGsta BOyYyy
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Едва ли чиито и да е живот има цена. И точно по тази причина трябва да си ценим животите и да не мислим по никакъв начин за самоубийство или отнемане на нечии живот![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
средно колкото едно кило домати
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
За жалост, за някой хора има цена.
Според мен няма нищо, което може да ти върне нещо, което си загубил.
Живота определено няма цена.Няма как да върнеш някои човек които е починал,каквито и възможности да имаш,колкото и пари да имаш няма как да го върнеш.Живота няма цена,затова трябва да живеем,докато можем,че после може да е прекалено късно.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Всъшност човешкия живот не стува нищо.. помислете само колко хора са живели откакто съществува света.. безброй.. и какво - всеки е дошъл поживял си е и си е заминал.. и? ами нищо след това е забравен.. след 100 години никой няма да знае че ме е имало.. собствения ни живот е безценен за самите нас не от гледна точка на вечността, безценен е за нас, защото е тук и сега..
значи живота е едновременно безценен, но и не струва нищо.. но в крайна сметка кфо е значението.. живота е да се изживее не да се оценява
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
izvinqvai ma kvo cukash za 500$ seki vtori propadnqk kato mu gi dadeh shhe naprai kvoto kaesh ako trqq i she ubie nekoi... ti za hitman ne si li 4uval/aПървоначално написано от Lorraine
какви ти 500$.....та тука у БГ-то за 100 кинта някой отива в болница....а за 250-300 и просто изчезва.... сякви боклуци има......Първоначално написано от opaopa
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
след 30-50 години живота ще има цена ... ако до тогава света не е изчезнал![]()
![]()
![]()
![]()