.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    sweetkata
    Guest

da mu pusna li.za praf put 6te mi e

hi mili4ki.naistina mn se 4udq da pusna li na mom4eto koeto obi4am.naistina sam sig 4e nqma da me razo4arova i 4e i toi naistina me obi4a.toi e na 17 i si vodi sexualen jivot no as sam na 14 i sam destvena.jiveq v london no sq si bqh za vakanciqta i za mesec hodih s nego(predi mi be6e nai dobriq fr).govorihme na taq tema vednaj v tqh i mu kazah 4e ne sam sig a toi kaza 4e 6tom i malk se samnqvam nqma kakvo da govorim i 4e 6te me 4aka.ve4e sam v gb no sled nqkolko meseca se pribiram vbg o nz dali da se naeba s nego.4uvstvam 4e sam gotova no ot dr strana sam na 14?rano li e o6te.pls kajete mi koga vi be6e parviq put i kak razbrahte 4e ve4e vi e vremeto.misi mn

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Ти не беше ли пуснала тема във Любов
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не си готова. Щом още смяташ сексът за ебане-не си зряла. Почакай!

VeskaTa
    Guest
    ako naistina misli6 4e si gotovo i go obi4a6...

sweetkata
    Guest
    kak da razbera koga sam gotova.4uvstvam 4e sam no................ iii
    ne sum puskala tema v lubof.pls pomognete mi.rano li e?

VeskaTa
    Guest
    Krem4eto 4e kfa e razlikata?

Guest
    emm i as tfa se pitam

sweetkata
    Guest
    mi i as tfa se pitam. sex ebane kade mu e razlikata

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    В сексът влагаш не само тяло,но и чувства,емоции и душа. Ебането е само задоволяване на половия нагон. Първото е нещо осъзнато,а второто е чисто и просто инстинкт. Малки сте-ще разберете като пораснете!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от sweetkata
    mi i as tfa se pitam. sex ebane kade mu e razlikata
    Отношението е разликата..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Според мен ако не си 100 % сигурна че искас6 да прави6 СЕКС "ебане" и ако не обича6 човека и ако тои не те обича 100% не го прави.Но 1-во се овери за някои не6та дали тои има наистина някакви чувства към тебе или просто се преструва за да прави СЕКС с тебе и за да те отвори само.Иначе според мене не си малка.

Guest
    i az jiveq v london, po tochno v severen london, ako iskash az moga da te naeba a posle ti da iznenadsh priqtelq si!!

come on you spurs!!

Guest

Re: da mu pusna li.za praf put 6te mi e

Цитирай Първоначално написано от sweetkata
    hi mili4ki.naistina mn se 4udq da pusna li na mom4eto koeto obi4am.naistina sam sig 4e nqma da me razo4arova i 4e i toi naistina me obi4a.toi e na 17 i si vodi sexualen jivot no as sam na 14 i sam destvena.jiveq v london no sq si bqh za vakanciqta i za mesec hodih s nego(predi mi be6e nai dobriq fr).govorihme na taq tema vednaj v tqh i mu kazah 4e ne sam sig a toi kaza 4e 6tom i malk se samnqvam nqma kakvo da govorim i 4e 6te me 4aka.ve4e sam v gb no sled nqkolko meseca se pribiram vbg o nz dali da se naeba s nego.4uvstvam 4e sam gotova no ot dr strana sam na 14?rano li e o6te.pls kajete mi koga vi be6e parviq put i kak razbrahte 4e ve4e vi e vremeto.misi mn
    Ами реши какво искаш в крайна сметка. Ако си 50 на 50 сигрна тосет си разделена между двете възможности, хвърляй ези и тура

условието на играта е такова - хвърляй три пъти монетата и ако два пъти се падне ези тогава го правиш, ако два пъти се падне тура нег о правиш,
    (просто няма смисъл от трето джуркане след като имаш две ези от 3 възможни хвърляния)

Ай късмет

tain@
    Guest
    i az sym ot london -ako tolkova se strahuva6 mini da ti dam nqkoi urokpone da ne sa izloji6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си