.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

За окосмение по кръста.

Значи сега са ми излезнали косми по кръста,черни и гледката не е от най-приятните.Искам да Ви помоля за съвет-да ги отстранявам ли и как,или да не ги пипам??

Голям фен
    Не се оточни от кой пол си ?

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    С пинсета се отстраняват лесно и бързо.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    С пинсета се отстраняват лесно и бързо.
    с пинсета боли
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    Mili4ka,az su6to imam kosum4eta po krust4eto...maham gi s epilatora,ne boli,spokoino!Ako nqma6 epilator,probvai s krem-depilatoar-az taka si maham po korem4eto!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Mili4ka,az su6to imam kosum4eta po krust4eto...maham gi s epilatora,ne boli,spokoino!Ako nqma6 epilator,probvai s krem-depilatoar-az taka si maham po korem4eto!
    ми всички имат
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    tva poprincip e zabolqvane na babrecite...a za obezkosmqvane...po4ti vsi4ko stava!

"tva poprincip e zabolqvane na babrecite...a za obezkosmqvane...po4ti vsi4ko stava!" tva az go pisah,no i drugi hora,koito sam pitala go potvarjdavat
    Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!

i az imam toq gadniq problem,ama mene me boli s epilator a ako si gi maxam s krem-depilatoar nqma li da stanat po-4erni i po-tvardi?e zabravix da kaja 4e imam kosam4eta i na korema.nqkoi da mi otgovori pls i to barzo 4e 6te igraq v edin tanc i tam 6te trqa da sam s mn kaso potni4e i mn mn mn me e sram
    When life gives you a hundred reasons to cry... Show life that you have a thousand reasons to smile...

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Аз бих ги оставила, не ми се струва разумно с епилатор.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Кола маска или епилатор.

И не всички имат! На мен ми е направило впечатление, че само по-тъмните момичета имат...с тъмна коса и тъмни очи (доста от тях имат и мустачки). Не че искам да засегна някой, това си е мое наблюдение.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    tva poprincip e zabolqvane na babrecite...a za obezkosmqvane...po4ti vsi4ko stava!
    Аве ти в ред ли си бе! Никакво заболяване на бъбреците не е! Не говори глупости!
    Вси4ки хора имат! 4ела съм 4е понеже сме произлязли от маймуните, и това е остатък от козината! Същото е и с косата!
    Не се притеснявай! А с епилатор може6 да ги махаш, да. Не боли!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Кола маска или епилатор.

И не всички имат! На мен ми е направило впечатление, че само по-тъмните момичета имат...с тъмна коса и тъмни очи (доста от тях имат и мустачки). Не че искам да засегна някой, това си е мое наблюдение.
    абсолютно и аз имам такива наблюдения
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    По кръста? За пръв път чувам,че някой има косми там..
    Както и да е, определено ги отстранявай!! Кола маска,епилатор,все тая ..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Фен
    Град
    Sliven
    бе ходи на кола маска..спокойно не боли толкова....+ струва към 5 лв

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

predi malko probvax s epilato i mn me bole6e imam krem-depilatoar i sega se 4udq dali da si fi maxna s nego.ama dali 6te stanat po-4erni i 6te bockat?
    When life gives you a hundred reasons to cry... Show life that you have a thousand reasons to smile...

С крем-депилатоар няма абсолютно никакъв смисъл - това е все едно със самобрасначката. След 1 ден пак ще са се появили косъмчетата.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Косми или мъх имаш ? Че разликата е огромна .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си