.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен

Заглъхв2ане на ушите

От една седмица бях болна от бронхит и още си покашлям,но от вчера много гадно ми заглъхнаха и ушите.Да не е от антибиотика или пак съм настинала?Ако някой знае да помага моля ви се,че ми писна да ходя до болницата
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

ако носа ти е бил запушен...абе лекаря ми го обеснява скоро и на мен щото имах такъв проблем-при продължителна хрема се запушват некви канали в ушите щото не стига въздух до тях и не могат да се прочистват по този начин.затова ми каза да си запиша носа с ръка и да духам силно докат очуя изпукване в ушите-така сам си вкарвам въздух в каналите и се оправих

Супер фен
    ъъ..заглъхването е нормално и мисля че при всеки става
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    Сладката страна на нещата
    normalno e ,no ne znam ot kakvo se poluchava.Az bqh sys zaglyhnali ushi 3 dena i naistina ne e priqtno,no pone minava ot samosebe si.

Голям фен
    Еми значи да изчакам и ще ми мине от само себе си.Ама е много гадно
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си