Здравейте...Надявам се че ще ми помогнете с някой съвет.Ето как стоят нещата при мен...Имам си страхотен приятел много ме обича,аз също го обичам,той се държи невероятно с мен и аз се старая той да се чувства добре...и така до преди няколко седмици всичко беше чудесно,но един ден получих смс от момче,което ми пишеше че ме видял някаде си...много ме харесал и от тогава не спирал да мисли за мен.От начало дори не знаех кой е след това разбрах и се оказа че това момче,което напоследак и на мен ми правеше впечатление...Аз не му обращах внимание,той ми званеше постоянно,а аз тактично го отрязвах(макар че не ми беше безразличен,но все пак държа на приятеля си).Но след това реших че и аз ако му драсна някой смс няма да стане нищо...и така нещата почнаха да се задалбочават...макар и само по телефона.До като един ден му писах доста,а той така и не ми отговори,по касно ми се обади и измисли някакво оправдание защо не ми е писал започна да говори пак колко му харесвам и т.н..След този разговор той спря да ми пише,дори не си вдигаше телефона,което преди не можеше да се случи.Сега аз сам с приятеля си и се чувствам добре с него,но напоследак не можем да се виждаме всеки ден,и през това време,когато съм сама или с някой друг няма значение,аз започвам да си мисля за онова момче и се тормозя постоянно....защо така изведнаж спря да ме тарси,и последното което ми каза беше "обичам те,ще ти докажа".Почти сигорна съм че той наистина изпитва нещо към мен,защото го виждам в погледа му.Кажете как според вас мога да го накарам пак да започне да ме тарси,дори да знам че нищо няма да стане между нас...и смс-ите ми стигат в случая...дали ще е по добре да не го тарся ...не знам помогнете