.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Представяне на чалгата пред света :)

http://video.google.com/videoplay?do...&q=hello+world

...или какво прави чалгата с младите ^^

по-надолу има и втора част към това

ето и втората част направо: http://video.google.com/videoplay?do...&q=hello+world
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    Град
    по морето

Re: Представяне на чалгата пред света :)

лелеее побъркал се е

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Хахахахахаха. Уникален тип.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

чалгата не бива да се показва по този начин на света. Светът трябва да резбере колко възвишена и велика е тази музика, а не да се показват някакви маумни клипчета.

Цитирай Първоначално написано от Ултра Чалгарчето
    чалгата не бива да се показва по този начин на света. Светът трябва да резбере колко възвишена и велика е тази музика, а не да се показват някакви маумни клипчета.
    съжалявам, ако си се почувствал засегнат от клипчето.... целта ми не е била да накърнявам ничии чувства
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Определено чалгата не прави това с младите,а този просто е пуснат от някоя лудница..........

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ми хайде ти направи нещо велико и възвишано и го покажи на света. Не само да бръщолевиш празни приказки

Точно заради такива като вас чалгата не успява. Все дрънкате чалгата е просто, чалгата е проста и затова никой не я показва на запад. Иначе целият свят щеше да я уцени като велика музика.

Точно заради такива като вас чалгата не успява. Все дрънкате чалгата е просто, чалгата е проста и затова никой не я показва на запад. Иначе целият свят щеше да я уцени като велика музика.
    чалгата = ВЕЛИКА музика?!

100/100 светът ще я Уцени...
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Велика е. Това, че ти нямаш музишкална култура и не разбираш нищо от музика си е твой проблем.

Велика е. Това, че ти нямаш музишкална култура и не разбираш нищо от музика си е твой проблем.

а ти голяма музикална култура ли имаш? ако си забил само на чалга.... и претендираш за големи музикални познания... =D> =D> =D>
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Не претендирам, че имам големи музикални знания и голяма обща култура. Но съм чул достатъчно музика, за да мога да определя кое е качествена музика и кое не е. Може да видиш какво слушам на http://www.last.fm/user/Mooo6no/

И ми кажи дали не съм слушал най-различни музикални стилове, че да мога да преценея?

tva pa... begai we 4algar mrusen... da ti e*a maikata..kva velika muzika e tva we.Bojkeeee,zaradi takiva kato teb durjavata e tolkova zle.A ako takiva kato men pravqt taka 4e 4algata da ne se razviva.... IHAAAA 10x 4e mi go kaza... ot dnes natatuk zapo4vam qko propaganda na 4algiqta!A i .. nakade si trugnal s toq p*deras v avarata ti otdolu.. ako iska6 da te e*e,idi mu go kaji,ako ne - ne reklamirai romskata gei kultura v BG!!!!!!!!
    "Don`t drink & drive , just smoke & fly!!!!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си