.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    ЕЕЕ
    Guest

Moderated: Какво се взима, когато имаш киста?

Някои може ли да ми каже понеже имам киста какво се взима да се махне някакви хапчета или билки

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

mi otidi na lekar 6toto moje da se okaje zloka4estvena i togava moje da stane fal pak i ima nai razli4ni kisti i taka...
    f*ck off!

Guest
    И ако е злокачествена какво ще стане.Опасно ли е

Супер фен
    лекар!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Град
    Sofia
    Що си говорите все глупости? ЩО ЕДИН ПЪТ НЕ КАЖЕТЕ КАКВО И КЪДЕ ТОЧНО ВИ ИМА? ЩО ЕДИН ПЪТ НЕ СИ НАПИШЕТЕ ГОДИНИТЕ И ПОЛА? ЩО НАИ-СЕТНЕ НЕ СЕ НАУЧИТЕ, ЧЕ ЗА ДА ВИ СЕ ПОМОГНЕ ТРЯБВА ПОМАГАЩИЯ ДА ЗНАЕ КАКВО ВИ ИМА Т.Е. ТРЯБВА ВИЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ЗА ДА МОЖЕ НИЕ ДА РАЗБЕРЕМ!!!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
    Що си говорите все глупости? ЩО ЕДИН ПЪТ НЕ КАЖЕТЕ КАКВО И КЪДЕ ТОЧНО ВИ ИМА? ЩО ЕДИН ПЪТ НЕ СИ НАПИШЕТЕ ГОДИНИТЕ И ПОЛА? ЩО НАИ-СЕТНЕ НЕ СЕ НАУЧИТЕ, ЧЕ ЗА ДА ВИ СЕ ПОМОГНЕ ТРЯБВА ПОМАГАЩИЯ ДА ЗНАЕ КАКВО ВИ ИМА Т.Е. ТРЯБВА ВИЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ЗА ДА МОЖЕ НИЕ ДА РАЗБЕРЕМ!!!
    sic! =D>

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
    евала!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    на 17 години съм мъж, кистата е на опашната кост

Guest
    are be nqkoi nqma li da kaje

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Нали разбираш,че това е доста сериозно и тук не можем да ти назначим никакви лекарства.
    Лекаря е неизбежен.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    оп оп

"да ти назначим" ми звучи повече от сериозно

пич, давай на лс историята&статуса+проведен ото до тук лечение, за да помислим как да сме полезни!

p.s ако е това, което предполагам => скалпел&дренаж. а кой ще итервенира - колега М, или колега Ф си е само въпрос на предразсъдачно предпочитание

Guest
    За първи път чувам мъж да говори за кисти.При всички случаи,какви сте такива,че да пребягвате до самолечение?Ходи се на лекари и толкова,ние нито сме такива,нито сме студенти по медецина,че да заместим мнението на специалистите.

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    оп оп

пич, давай на лс историята&статуса+проведен ото до тук лечение, за да помислим как да сме полезни!

p.s ако е това, което предполагам => скалпел&дренаж. а кой ще итервенира - колега М, или колега Ф си е само въпрос на предразсъдачно предпочитание
    Правилно!!!! Само че най-първо се ходи на лекар!!!!!

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    оп оп

Не се бъзикай,не си ли видял че всеки тук чака да му изпишеш някакви чудни хапчета и да се излекува.Трябва да му е ясно,че за такива сериозни неща лекар му е майката,не да чака онлайн лечение...
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Това е растящ навътре косъм,който събира гной(ако не се лъжа така беше).Най често се появява при момчетата,понякога и наследствено.Премахва се чрез операция.Един мой приятел го оперираха и се възстанови за около месец.Самата операция не трае дълго и го изписаха след 2 дена.Надявам се да съм ти помогнала.Успех и върви на лекар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си