.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

jivota mi se obezsmisli :((((

Zdraveite. Sajalqvam 4e vi zanimavam s porednata tema , koqto ste 4eli mn pati no prosto trqbvashe da si izleq m1kata nqk1de. I si misleh 4e mojebi vie shte me razberete nai - dobre. Imah si priqtel koito mn obi4am no dnes se razdelihme. Pri4inata beshe 4e za poreden pat toi me prenebregna.. Obeshtava mi neshto i nego izpalnqva.. Vinagi zakasnqva za sreshtite ni , a po - nqkoga dori ne idva.. I dnes kogato za poreden pat me ostavi da go 4akam ne izdarjah i mu kazah 4e vsi4ko mejdu nas svarshi.. A toi ne kaza nishto.. Sqkash ne mu pukashe.. Dori ne me pogledna.. A tolkova mn mi lipsva , ne izdarjah ne vijdam smis1l v nishto.. nqmam jelanie za nishto.. lipsva mi ujasno mnogo... ne znam , ne moga da si go izbiq ot uma i da go zabravq.. cql den pla4a i nz ne vijdam smis1l v jivota... Izvinqvam se na vsi4ki na koito tazi tema ste im se stori bezmislena no prosto trqbvashe da spodelq s nqkoi m1kata si
    Господин Джордж Буш искаме командосите ви.
    Пет български дъщери да се завърнат в родината си. Когато лампите изгаснат знайте ние сме със вас. Милиони българи ви чакаме да се завърнете при нас !!!
    Свобода за Българските медици в Либия !!!

Guest
    nakarai go da sujalqva. da revnuva...

nakarai go da sujalqva. da revnuva...
    Kak ? Tolkova s1m ot4aena 4e nz kakvo da pravq
    Пет български дъщери да се завърнат в родината си. Когато лампите изгаснат знайте ние сме със вас. Милиони българи ви чакаме да се завърнете при нас !!!

Guest
    vuv vseki sluchai ne kato pochnesh da se ebesh s nqkoi. pokaji mu tova koeto e izgubil. dori ako trqbva da se samoiztukvash na momenti.

sladuranka``
    Guest
    Mila razbiram te bila sum v podobno sustoqnie...Prosto trqbva da si kaje6 ,,Toi ne me zaslujava!" i da zapo4ne6 da mu pokazva6 kolko mnogo e izgubil.6te hodi6 na mestata kudeto toi hodi i 6te flirtuva6 s drugi,6te se pravi6 4e ne ti puka za nego i 4e ti e vse edno 4e ne ste zaedno,s edna duma trqbva da go nakara6 da revnuva!Poburkai go i 6te vidi6 4e rano ili kusno otnovo 6te iska da ste zaedno Pri men tova podeistva nadqvam se i na teb da ti pomogne.Uspeh mili4ka

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    След като не му пука за теб-не си струва да се мъчиш. Млада си-ще срущнеш мъже,които ще си струват,за които ти ще си дар и щастие,за които всяка секунда с теб ще е празинк.

Явно не му е пукало и не те е заслужавал. Скоро сте се разделили затова си толкова тъжна.. ше ти мине. Ще срещнеш мъж, който те заслужава.

Guest
    blagodarq na vsi4ki za razbiraneto

blagodarq na vsi4ki za razbiraneto

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    pokaji mu tova koeto e izgubil. .
    тфа е единствения начин да си върнеш човек,който си изгубил..просто трябва време
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си