.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

sladuranka``
    Guest

PLS pomognete mi ;~( Spe6no e !!!

Az sum na 16 i hodq s edno mom4e ot 6 meseca.Toi u4i v drug grad i go vijdam 7/8 puti v meseca.Preblemut e v tova,4e az i nqkoi ot priqtelite mu si mislim,4e si ima i druga ( biv6ata mu,s koqto az neprekusnato imam konflikti ),no ne sme napulno sigurni v tova Naistina mn go obi4am i me e strah da ne go zagubq zavinagi ;( Ta vuprosut mi e kakvo da pravq ako sumneniqta mi se okajat verni i ako onazi ,,drugata" napravi vsi4ko vuzmojno za da ni razdeli !?!?

Guest
    pitai go ... ako e momche na mqsto shte ti dade konkretni otgovori (ako si mu zadala i konkreten vupros) ako ne e shte te izluje, toest ne te zaslujava (spored tvoeto mnenie de, nqma kak az da te poznavam i da ti kaja tva)

Питай го. Би трябвало да ти каже. Ако не наемай частен детектив.

Супер фен
    и аз съм на мнение,че трябва да го питаш
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    и аз съм на мнение,че трябва да го питаш
    дали ще и каже като го пита е въпроса..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Голям фен
    Съжалявам,че ще ви разочаровам ,но дори и да го попита ,той едва ли ще и каже ,,Да ,ходя и с още едно момиче,ама ти не се сърди аз те обичам''..... Щом ,,ходи '' с нея ,значи я харесва и щом може да има две момичета едва ли ще се предаде толкова лесно.Трябват ти просто доказателства,някой твой познат от града на момчето или нещо такова.
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен
    Mi govori s nego be!Pitai go direktno dali si ima druga ili tam kakvoto te interisuva.AKo si ima druga po dobre go zareji .... ne si struva da si vtorata.Ne biva da s eunijavash taka ... edva li go zaslujavash!
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на iiirish
    ами така става то при връзките от растояние! аз на кого приказвам тука както и да е
    ако тя реши да ти го отнеме бъди сигурна, че това ще стане! все пак преди той е имал чувства към нея, имали са връзка и тя много добре знае слабите му места!
    остава ти само да се надяваш, че той те обича повече от всичко останало и няма да се поддаде! (което е съмнително при връзка от растояние)

Guest
    az na tvoe mqsto 6te go pitam oba4e 6te se opitam da razbera dali naistina mi kazva istinskiq otgovor na vaprosa....uspeh

Мега фен Аватара на koalka
    И според мен трябва да го питаш, но....по-вероятното е да не ти каже.Ами виж дали отношението му към теб се е променило по някакъв начин...А и лошото е, че връзката ви е от разстояние и да искаш, не можеш да разбереш дали има връзка с бившата си.

Mi spored men trqbva da go zareje6..6tom e izbral neq nebiva da se unujava6 taka i da si s nego...Neznam mila pogoverete si i se izqsnete Uspeh :P
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Единственото нещо,което можеш да направиш е да го попиташ дали си има друга!Ако е чевек на място и ако му пука поне малко за теб ще ти каже истината.Ако ти признае,че има връзка с друго момиче просто му тегли шута и това е.Знам,че ще ти е трудно,но по добре така отколкото с безброй лъжи.Не трябва да си кукла в ръцете му!!! Успех!!!

__PlaY`BoY__
    Guest
    Baby samo 6te ti kaja da ne se ostavq6 na nqkakuv kreten da te izpolzva!Q se stqgai kolko mnogo mom4eta ima..ti sled nqkuf deto te prai na kukla si trugnala.Ne se qdosvai i ako se uveri6 4e si ima druga...tegli mu 6uta i tva e

__PlaY`BoY__
    Guest
    Az malko se povtorih s predi6niq komentar ama ni6to :P

Град
    Шумен
    отрежи си ръката
    anubite rulzz

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Miroslav
    отрежи си ръката
    и главата..

Guest
    pitai go napravo .ako naistina te obi4a i nqma vrazka 6i reagira absl normalno ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си