- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo bihte napravili vie v moita situaciq
Ta hora namiram se sa v nqkvo omagiosano krugche - Vse oshte obicham ujasno mn biv6ata mi a tq me skusa predi mesec i polovina i veche ima drug, no krai nova godina da si prekaraxme svestno zaedno i pak da se celuvame i gushkame vupreki segashniq ... no tq pak se vurna pri nego a osven tova q vidqx da se mlqska i s edno momche s koeto hodeshe oshte predi mene - intereresno mi e kvo shte postupite bez da mi obesnqvate che shte q zarejete na sekundata - tva veche mi e do bolka poznato
не я преследвай! Не и се обаждай изобщо. Прави се, че не ти пука. Когато тя види, че ти не се интересуваш от нея ще дотърчи веднага. Женска природаЕдна жена никога не може да преглътне, че не е интересна вече
А Ако не дойде тогава и ти си знеш истината - културно казано не е жена за един мъж..... смисъл само за един
![]()
тая тема колко пъти си я пуснал?![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
еми да ти кажа чесно ще и тегля една....но тъй като неискаш да чуваш това за пореден път....може би ще поговоря с нея и ще я попитам какво иска....или поне ще се опитам да проведем нормален разговор.....ама пич щом се е мляскала и с друг като си има и гадже....как мислиш че стоят нещата....по-добре я забрави!!!!![]()
Е какво да ти кажем?Да останеш с нея и да те лъже с други, да си се целува и на теб няма да ти пука ли?За какво се занимаваш с нея, като знаеш, че вече не може да сте заедно, при положение, че си има друг и на теб не ти обръща особено внимание.
явно дооооста се привързва към бившите си за да ги гушка и целуваспоред мен ти не правиш изкюлчение от множеството. не се оставяй обаче да падеш в краката й и да й годиш след фустата! дръж се единствено приятелски с нея и избягвай всякакви други контакти. а любовта... постепенно изчезва особено когато се появи нов човек
![]()
ам..така е.....Първоначално написано от fifi_friend
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!
бих се изкъпал.
Бих се подстригал.
И бих си измил зъбите.
След което ще съм готов.Напълно готов.И ще си лягам да спЪ.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.