- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОТРЕСЕН СЪМ!!!!
Завчера видях двама старци да се натискат и мяскат като 18 годишни младежи. (puke) Прибирах се на зиг-заг!![]()
![]()
е ти пък не знаеш ли че за любовта възраст няма?!!!
lol na tfa my se kazwa liubow![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Двама приятели ми разказаха как стоят си на една от големите беседки в Южния парк. На отсрещната страна стояли баба и дядо на видима възраст 65-70... минават 5-10 минути и случайно едното момче се обръща и гледа...Бабата прави свирки на дядото
Е, двете момчета на бързо са се изнесли
![]()
уооооооооу![]()
![]()
хах луди старци .. да някой по нагоре беше казал че " за любовта възраст няма?!!!" ама то пък чак такава любоооофф .. и то ф беседка ф Южния парк..
![]()
![]()
![]()
Абе то е силно казано старци да бяха, но бяха в диапазона 40-45г.\0
Е какво като са стари нямат ли право на личен живот.Те пак правят нещо лошо и пошло на обществено място, но поне са пълнолетни->носят отговорност пред съда и трябва да бъдат обесени и телата им да бъдат влачени от каруца на центъра на града (справка-едикоясиглава от Илиада)![]()
Всеки, чиито отговор е подобен на цитирания, не го е виждал с очите сиПървоначално написано от Proceed
\0
рофл
Emi nema na4in brato
Moje da sa bili vampiri pod prikritie
![]()
![]()
Miii ko golqm pras i te sa horaAz v4era kato bqh na kafe vidqh edna okolo 55-60 godishna jena da se mlqska s edin maj nqkade na sashtata vazrast... ama to takova mlqskane beshe.. napravo vi kazvam se izqdoha , to ne se baraha to ne se hapeha napraY vi kaam takova 4udo nqh beh vijdala.. bqha dosta aktivni .. nqkfi ne ebavat sedqt si v kafeto edvali ne oshte malko ne se.....v kafeto
![]()
![]()
![]()
Е ти ме утрепа!Първоначално написано от (null)
Какви старци на 45 години бе?!
Тва са си нормални зрели,все още млади хора...мъжете даже не се смятат за стари някои дори до 60...леле...то след 10 години ще викат на 20 годишните страци...
![]()
Лошо няма, ама все пак зрели хора..поне да се скрият малко бе![]()
Не смятам, че има нещо потресаващо в това. В крайна сметка и те са хора и те изпитват чувства. Щом са все още физически активни, защо да не се целуват и т.н.
Ти на 50 мислиш да умираш ли? А и ще доживееш ли до толкова?
Craig David-Walking Away
Въх ! Чи к`во и ний ша правим туй след 60 години ... еххх луди млади години![]()
![]()
Е ти на това страци ли му казваш. Това си е напълно нормална възраст.Първоначално написано от (null)
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Няма лошо.Първоначално написано от (null)
Явно старата пушка още е в действие.![]()
![]()
защо не ги снима и качи във вбокс
2, 11 и 8 точка системно - бан
и аз съм виждала подобна картинка![]()
mi ma men mi e mn stranno!ko puk-6tot moe da se mlqskat takia tiin4eto,6to da ne moe i po na 4o godini!?!
леле...
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
смотаан ! 40-45год не е старост. Познавам много хора на тази възраст които са курвари ! Баща ми е на 46 и още се чукат с майка ми! друго нещо е да възприемаш тази възраст за старост ако баща ти е някав мърляч и се е състарил от мизерия !Първоначално написано от (null)