- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да накарам приятелят ми да ми вярва?
Убеден е, че съм му изневерила, което естествено не е така. Нямало е никакви основания за ревност и въпреки това най-открито ми заяви, че ми няма доверие и едва ли ще ми има. Причината явно не е в мен, но не искам да го загубя. Какво да правя? Изключвам варианта за раздяла. Пробвах - разделихме се временно и за кратко след като се събрахме мислех, че ми вярва, но не е така. Помогнете ми. Моля ви!!!
поговорете и го питай защо мисли че си му изневерила..Първоначално написано от fifi_friend
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Говорили сме естесвено. Нищо. Измъква се. Измисля си - свързва дребни и различни събития докатоне си изфантазира нещо. Искам да го предразположа да ми вярва.
да не си търси повод да се скарате?
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
не естествено. Обича ме безкрайно много. Но предплагам, че и него го мъчи това, че не може да ми се довери и затова искам да му помогна, да му дам тласък напред. Но как?
Пф моя е същия... мисли ме за най-черната и не ми вярва въпреки ,че се опитвам да му покажа ,че много съм се променила.Но както и моя приятел си има причина,така и твоя сигурно има.Дай му малко време,престани да говориш на тая тема и с времето би трябвало да се научи да ти вярва,защото иначв връзката ви няма бъдеще ( както и моята де
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
revnuva
Emi i men segashniq mi otnachalo mi nqmashe pochti nikvo doverie,ama sega s vremeto svikna i mi ima doverie(pona taka mi kaza de).Taka che mislq che mu e nujno vreme za da zapochne da ti vqrva.A ti ot svoq strana prodyljavai v syshtiq duh kato ne mu davash naprazno da se symnqva v teb ...![]()
аз пък съм сигурна, че каквото и да ти казва той, вътре в себе си знае че ти вярва. защото съгласи се, че не можеш да се събереш с един човек след раздяла при положение, че не му вярваш. ако това наистина беше така, то той никога не би поискал да се върне при теб, а доколкото разбирам го е правил
Поговерете и опитайте да се разберете...
Една връзка се крепи върху доверие,ако основата липсва каква е тая връзка?Ти си знаеш най-добре,но да ти заяви че никога няма да ти има доверие и ти все пак да искаш да си с него...Незнам...
Еми, трябва да говорите постоянно за това и да го убедиш все някога, че това не е така.Кажи му колко много го обичаш и само той те интересува.А и ти казваш, че сте се разделили за известно време-възможно е за този период от време да не ти вярва.