.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: EnJoY :)

Hybrid View

Calvin Clein Escape
    Guest

EnJoY :)

otvarqm tazi tema zaradi vsi4ki vie, koito iskate saveti, nezavisimo dali tyk, vav net-a, ili ot nqkoi\q fr, ta.... obry6tam se kam vas, i da vi kaja ne6to (shte bada maksimalno kratka), moga da vi razkaja 1 istoriq, no mai e nai dobre da q spestq, za6toto 6te mi otneme 5 4asa da q pisha, a i nevqrvam da se nameri nqkoi 'lyd' da q 4ete 6te mina na izvoda: KAKVOTO I DA PRAVITE SE VODETE SAMO OT SOBSTVENITE SI VYZGLEDI, PRINCIPI I T.N. KOGATO VI KAZVAT DA NE PRAVITE NE6TY, ZA6TOTO NE E REDNO.....I T.N. I T.N....... 6TOM TOVA VI DOSTAVQ YDOVOLSTVIE, ZA6TO NE?!
    1 e sigyrno:nqma da syjalqvate, za6toto vse pak vie sami izbiratte kak da jiveete!!!!

Фен
    Град
    drevna garciq
    saglasen sam s teb az bih pro4el istoriqta koqto ni spesti
    az samiq naskoro napisah takav post i go pisah 30 minuti sigorno neznam
    kakto i da e
    Vqrno e tva Vie izbirate ne nqkoi drug jivota e vaj !
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

Calvin Klein Escape
    Guest

........

ami istoriqta e takava: sre6tnah 1 mom4e v 4ata, ot 1 grad sme, az se poomotah dosta sm 4e se vlubih v nego, toi obache purvona4alno otvurna na 4uvstvata mi, no sled tova az se dyrjah dosta detinski, za6toto prosto mi beshe lubopitno kakvo si pishe s drygite momi4eta, s koito 4ati, ta... predstavih se za dryga, prosto nqkakvo momi4e, sled tova my kazah koq sam, toi ne mi se zaradva mn, no go prie, e da, ama sled okolo mesec pak napravih sushtiq gaf, prosto ne se sdyrjah, toq pyt otri4ah, kazvah 4e nesym az, ama toi ne mi vqrvashe, i s pravo, kaza mi: "mrazq takiva detinski raboti", \az sam na 17, toi na 21\, i me iztri ot skype si, kaza 4e mi delka i nomera na gsm, i kaza "zabravi me", az napravo nz na koi svqt sam ve4e, az sam vinovna, no 4ak tolkova.... nemislq, qdosah se \toi ima site, a az imah moderatorski prava v nego\, izpraznih celiq, absolutno celiq forym, v posledstvie se okaza 4e site ne e negov, i toi e samo hate admin, i si e imal mn mn mn problemi zaradi men, e da, kaza mi 4e shte doide i shte me prebie, vsi4ko se slu4i tolkova byrzo, 4e az nemojeh oshte da se osuznaq kakvo stava, tova li beshe mom4eto, s koeto si govorehme vsqka ve4er pradi da zaspq, 4e i praz denq?!
    No da, toi beshe, a az iskah da go draznq, stryvashe mi se 4e nemoje vsi4ko da svyrshi taka, beshe absurdno, no i fakt ve4e
    Az my zvanqh, izvinih my se, e da, ve4e imah ban ot site, nemojeh da popravq greshkata si, no 4yvstvata si ostavat, beshe mi gadno, zapo4nah da my zvanq, vdiga i zatvarqm, prosto za da my 4yq glasa ako shtete, sled ednomese4en "teror" toi mi kaza 4e shte doide do nas, za da govori s nashite, da se opla4e ot men, e da, az ne my vqrvah, no toi doide, to4no na 29.12.2006, mda e, govori s maika mi, obqsni i, 4e dy6terq i my zvani mn 4esto, 4e tova go drazni, 4e sam my iztrila foryma, (a az dori my kazah 4e sam si pisala s nego to4no predi okolo 4as, v mirc, ot imeto na negov fr, koito s6to beshe doshyl \e ne pred maika mi\, vsy6tnost sega se napali oshte, za6toto v 4ata az leko pobytvah temata za momi4eta i razbrah nqkoi ne6ta, koito ne bi kazal na nikoi, samo na dobyr fr, pak na men da ne govorim.... )imashe si i podkreplenie ot oshte 3-ma fr, koito my priglasqha, az prosto gi ostavih da govorqt, na sytrinta se sabydih s ideqta da my se obadq, za posleden pat, i da go napravq na ni6ty, taka i stana obadih my se, po4ti ne my dadoh da kaje ne6to, naprikazvah se i zatvorih, kratko i qsno
    I sega trqbvashe da spra s vsi4ko i da go zabravq, da...ama ne, to4no 3 dni i pak se po4na, nesam my zvanqla, prosto vlizam v mirc, i si pisha s nego ot nqkakvo ime, sled 1\2 4as 4at my kazah 4e e izmamen, toi mi zvanna, i kaza: "ako napravish oshte 1 pat tova, idvam, i toq pat shte govorq s bashta ti, qvno maika ti ni6to nemoje da ti kaje", az my se izsmqh, zn 4e tova oshte pove4e shte go podrazni, ami......da obadih my se sled 2-3 dni i my kazah, 4e go ostavqm, spiravm s vsi4ko, nikove, profili, gsm.....KRAI, \prez denq my zvannah i zatvorih, kogato kaza da\, kazah my 4e moje da ne mi vqrva, za6toto tova go 4yva za nz ve4e koi pat, toi se saglasi s men, samo4e nemoja i da otre4e 4e nqmam pri4ina da my kazvam tova, za6toto oshte ne e kazah tvyrdo 4e shte idva, i shte se oplakva na bashta mi (tova nikak ne e dobre za men, za6toto moje da mi sprat net-a, a v nai loshiq sly4ai da mi vzemat sim kartata na gsm-a i da mi dadat takava, bez pari, poslednoto e malko veroqtno), i taka.........v kraina smetka sno6ti si napravih 1 experiment, pyrvona4alno my 4yknah ot 1 dryg nomer, toi zvanna, az vdignah, toi ne kaza ni6to, to4no za 2 sek i zatvorih, za6toto moje da me poznae po glasa ako kajeh ne6to, zvannah pak toi vidigna i kaza "ako she 1 pat....." tyk ve4e zatvorih, e prodaljenieto e qsno ........zvannesh, shte doida i shte govorq s bashta ti.....i taka.....tfa beshe sno6ti, dnes nz, za ytre sy6to, a vdrygiden da ne govorim.
    Edninstvenoto, v koeto sam 100% sigyrna e, 4e e lesno da se kaje "nepravi tova, spri, netrqbva da go pravish........ i t.n.", no v kraina smetka, kakvo?! Kakyv e problema da jiveesh kakto iskash, az pyrvona4alno si misleh 4e tova e ynijenie, da my zvanq, da tyrsq kontakt s nego vse oshte, sled tova, koeto stana, nekazvam 4e sam prava, no i ne tvardq 4e syjalqvam za ne6to.
    Samo oshe 2 dymi, kogato se vidqh s priqtelite mi, i momi4eta i mom4eta, sled kraq na vakanciqta, govorihme si kak e minala vakanciqta, praznicite, okaza se 4e za vsi4ki e bilo dosta typo, a na men? Ami kato se zamislq ne, ne beshe typo, naprotiv, beshe mn qko daje
    Tova e istoriqta, v nai, nai , nai kratak i sykraten variant

Guest

Re: ........

Цитирай Първоначално написано от Calvin Klein Escape
    ..........
    Извод? Първите седем години са най-важни. После тъпото парче си остава тъпо парче. Наздраве!

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Леле мила бих казала наистина детинско,но.....и аз съм така....всмисъл щом искам нещо правя го без да се съобразявам с нищо....така че съгласна съм с тебе...
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ..........
    Извод? Първите седем години са най-важни. После тъпото парче си остава тъпо парче. Наздраве!
    Ти си едно много ,много лошо момиче :P

Guest
    em az sum na mnenie 4e vsi4ko tova e mn glupavo.Edno e da pravi6 ne6to bez da ti puka ot 4ujdoto mnenie,no ne6tata sedqtpo razli4en na4in kogato e zamesen i drug 4ovek za6toto kakto teb ne mogat da te prenudqt da spre6 s tova,taka i nego nikoi ne moje da go nakara da turpi tvoq tormoz za6toto tova e to4no tormoz.I ne smqtam 4e se durji6 kato 17 godi6no momi4e i sum na mnenie 4e i 5-klasni4ka bi se durjala po zrqlo

Calvin Klein Escape
    Guest

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ..........
    mdam qvno ni6ty ne si razbral, a moje i da si prav, nz.....i da, tormoz e otna4alo beshe interesno, daje toi mi go kazvashe, a posle...... ve4e stana tormoz, i taka da e, kakvo?! Da, zamesen e dryg 4ovek, da, na nego mislq 4e ne my haresva tova, koeto praveh do sno6ti, no na men mi mi e vse 1, moje i da nesam prava, moje da sam egoistka, no pak moga da kaja s raka na sarceto 4e ne mi pyka kakvo mislish ti, ili nqkoi dryg, bi mi bilo lubopitno da 4yq mnenieto na nqkoi otstrani, makar 4e go zn, qsno mi e nqma 4ovek, koito da kaje BRAVO, ili ne6to podobno, az neiskam tova, celta mi beshe da vi kaja 4e kakvoto i da pravite, dori i za ostanalite da se stryva neredno, smeshno, typo, detsko v moq slu4ai....i t.n. ako ne6to vav vas vi kazva 4e trqbva da postypite taka i taka ne my mislqte, ne podtiskaite jelaniqta si, za6toto shte ostanete nerazbrani, nqma da ste shtastlivi, nz dali sam shtastliva, mojeshe vsi4ko da se razvie po savsem razli4en na4in, da... nz i dali nqkoi me e razbral, i dali bi moglo da se razbere izobshto, no v kraina smetka takyv e jivota, pravete kakvoto iskate i my mislete mn mn
    Pone shte vi e interesno i zabavno ako ne drygo!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

no v kraina smetka takyv e jivota, pravete kakvoto iskate i my mislete mn mn
    Pone shte vi e interesno i zabavno ako ne drygo!
    Съгласна съм, че е добре да правим каквото си искаме, и да се държим както си искаме, обаче трябва и да мислим за последствията.. защото ако не мислим, тогава започваме да трупаме грешка след грешка.. Ти самата казваш, че сега би могло да бъде много по различно с въпросното момче... Е? след като знаеш какво е би могло да бъде, не сажаляваш ли поне малко за постъпката си,която с нищо не можеш да оправдаеш??

Мега фен Аватара на koalka
    Права си, не трябва да слушаш другите хора, ако ти не мислиш така, особено, ако се отнася за любов.В съвети можеш да се вслушваш, но нищо повече.И ако тогава решиш да ги послушаш и мислиш, че е така, ок...

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Calvin Klein Escape,мене пък ме кефиш =D> .Постъпила си щуро,импулсивно,детинско ,но пак ме кефиш.Наисина държанието ти съвсем не отговаря на държанието на 17 годишно момиче,но пък поне не си с неосъзната грешка.Неодобрявам терора ,всичко останало да.Е,нямате ли вече шанс???
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Calvin Klein Escape
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от svetlidim
    Calvin Klein Escape,мене пък ме кефиш =D> .Постъпила си щуро,импулсивно,детинско ,но пак ме кефиш.Наисина държанието ти съвсем не отговаря на държанието на 17 годишно момиче,но пък поне не си с неосъзната грешка.Неодобрявам терора ,всичко останало да.Е,нямате ли вече шанс???
    vsy6tnost nai ludoto ot vsi4ko e tfa 4e nesam se otkazala ot nego, i nemoslq da se otkazvam, nqma da go terorq pove4e, bez luji i t.n. mislq da ostavq za malko ne6tata taka, a sled tova shte my pokaja 4e sam se "promenila", i taka mislq 4e ima shans

Цитирай Първоначално написано от svetlidim
    vsy6tnost nai ludoto ot vsi4ko e tfa 4e nesam se otkazala ot nego, i nemoslq da se otkazvam, nqma da go terorq pove4e, bez luji i t.n. mislq da ostavq za malko ne6tata taka, a sled tova shte my pokaja 4e sam se "promenila", i taka mislq 4e ima shans
    he dano btw i men me kefish... tai si iskala tai si go napravila :P koi e toi 4e da te sudi :} a btw az kogato iskam suvet ot nqkoq fr.. ako reshennieto ne i suvpada s moeto prosto ne go pravq a i obiknovenno q pitam kak shte e pravilno da postupq a ne kak da postupq ne 4e neshto ama tq ne moje da mim kazva kkakvo da pravq

Guest
    ha e takova na6to nebah 4yvala

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си