.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Guest

Moderated: Как може да имам хубаво тяло?

хора кажете ми как може да имам хубаво тяло. не съм дебела не мисля че имам нужда да отслабвам ама тялото ми....краката са ми криви не си ги харесвам въобще и са малко дебели.. как всички имате тякова хубаво тяло

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Супер фен
    Ole!Tova e struktora nikoi ne moje da si napravi krakata pravi ili krivi!

Супер фен

Re: Moderated: Как може да имам хубаво тяло?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    хора кажете ми как може да имам хубаво тяло. не съм дебела не мисля че имам нужда да отслабвам ама тялото ми....краката са ми криви не си ги харесвам въобще и са малко дебели.. как всички имате тякова хубаво тяло

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    ми мила..краката като са ти криви това още от както си била малка,изкривяват се памперсите при някои де..а иначе прави коремни преси(ако искаш плоско коремче),клякания(мм за дупе мисля че са),каране на колело(ест в домашни условия предполагам че знаеш как става...),скачане на въже(може и без въже,важното е да скачаш ) и сякви такива..като избягваш и сладкото,газираното и тестеното и го съчетаеш с упражненията тялото ти ще почне да понамалява с времето и когато ти хареса спри със всичко и си го поддържай
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Запиши се на плуване

Не ме съди за това, което не мога да бъда... Радвай се, че мога да бъда това което съм...

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    ха познай

Guest
    спорт - фитнес или плуване

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си