.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Илиан
    Guest

Проблеми с косата

Абе... костата ми е много мека... има ли някаф... начин да си я напрая по тварда ли незнам обаче... просто като гледам другите момчета кави прически си праят... и сичко бахти якото... пак аз.. се комплексирам.. тука и напрау много ми е кофти незнам ако някои има сащия проблем... и примерно се маже с нещу ли нз.. или са е опраил или знаи нещу по вапроса да помогне!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    До колкото разбирам си момче,не разбирам обаче защо искаш да я правиш по-твърда,аз лично обожавам момчета с мекички коси,толкова е яко на пипане,а не примерно като другите дето като им пипна косата и "Абе ще ми развалиш прическатааааа...",я си стой така,сигурна съм че не е чак толкова голям проблем.

Град
    Sofia
    oh..az tolkova iskam da mi e meki4ka kosataaa
    ama,vzemi si nqkva pqna,malko sloji i taka!

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    стига вече с тези меки коси бееееее!има такава тема!

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Освен илианчо да се свърже със стефчо и да си помагат взаимно кой с квото може

...

To nqma kak da si promenish kosata tq ili e mazna,ili e suha ili tvarda ili meka.To si e zalojeno no po magazinite ima mn sredstva za spravqne s problemite na vseki.Shtom ti e mekai ne ti darjat nikakvi pri4eski si slagai gel-shtom iskahs d ati se zadarja pri4eskata si slagai s Extra silna fiksaciq.Ina4e nqma drug na4in
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    ааа не сеправи на мазен фешън с гелосана коса бе!

Guest
    Аз пък имам обратния проблем, косата ми е много твърда и бухнала Айде да си я менкаме, щото аз обичам да ходя зализан, а тя стърчи

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    До колкото разбирам си момче,не разбирам обаче защо искаш да я правиш по-твърда,аз лично обожавам момчета с мекички коси,толкова е яко на пипане,а не примерно като другите дето като им пипна косата и "Абе ще ми развалиш прическатааааа...",я си стой така,сигурна съм че не е чак толкова голям проблем.
    I az sam na sa6toto mnenie

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    ааа не сеправи на мазен фешън с гелосана коса бе!
    И защо пък тряа да си мазен фешън ако ползваш гел... Аз съм на иглички и си ползвам редовно гел, ама не мога да се определя като мазен фешън

Не ме съди за това, което не мога да бъда... Радвай се, че мога да бъда това което съм...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си