.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Понякога не ви ли става кофти?

Понякога не ви ли става кофти, за това как сте можели да бъдете с един човек, а нещо не се е получило. Говоря за това - харесваш някой много, той тебе също, но накрая нещо се обърква и всичко рухва. Минали са месец-два и всичко затихне (дори и да го виждаш всеки ден) и се сещаш как си искал/а да бъдеш с него/нея обаче не се е получило и си мислите колко хубаво и колко много щеше да спечели въпросния човек, ако беше избрал вас?

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Да случвало ми се е ...но..всеки сам решава накъде да тръгне...
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Да случвало ми се е ...но..всеки сам решава накъде да тръгне...
    Вярно е..и много боли като не щастието с теб..

Голям фен
    Град
    на луната
    Случвало се е, но.... живота продължава
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Голям фен
    Сигурно на повечете хора тук им се е случвало,но живота не е розова приказка и не винаги получаваме това което искаме... понякога защото не го заслужаваме,друг път е и за добро...
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Да случвало ми се е, но явно не сме били един за друг с дадения човек ...
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    Да случвало ми се е, но явно не сме били един за друг с дадения човек ...
    мда и аз така мисля...а и вече съм много спокойна,защото май съм си намерила любовта на живота (нали да чукам да дърво де) обаче за сега всичко върви меко казано перфектно,а и не съжалявам за нищо

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Случвало ми се е да,с едно момче,изключително много го харесвах и на 2 пъти бяхме на крачка от тръгването,но приятелите му винаги се намесваха и така и нищо не се получи между нас,но сега той е най-добрия ми приятел,супер близки сме и никога не е късно за нищо...

Мега фен Аватара на iiirish
    честно казано не ми се е случвало. но предполагам, че е ужасно да гледаш отстрани един човек, който е можел да бъде твой!
    сигурна съм обаче, че всичко се преодолява и ти скоро ще обърнеш друга страница към друго момче

Мега фен Аватара на koalka
    Не ми се е случвало или по-точно не в близките 3 години.Имах една такава случка в 4-ти клас.

Guest
    da...daje v momenta sym takava v situaciq...mn e kofti,no jivotyt prodyljava.....mislq,4e e mnogo vqrna maximata "Vsqko zlo za dobro"...priemi,4e prosto taka e trqbvalo da stane

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от BunnYY_f
    Случвало се е, но.... живота продължава
    живота продължава... с всекидневното мислене - в каква степен ще ти е тъпо през деня.То егати скуката тоз живот ( моя )

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Едва ли има някой,който да не е преживял поне едно любовно разочарование...тва е риска на професията

Guest
    ми на тва му викат съдба.......не ви е било писано да сте двамата просто или единият не е казвал това което наистина испитва към другия...........и зависи до голяма степен от човека не очакваи от някои женкар или някое момиче което не е от тези за трраини връзки не мисла че ще се получи има само един начин да се получи и това е да се промени ама тогаа наистина ще държи на теб и ЩЕ СТАНЕ!!! тва мисла аз.... :P :P

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ми на тва му викат съдба.......не ви е било писано да сте двамата просто или единият не е казвал това което наистина испитва към другия...........и зависи до голяма степен от човека не очакваи от някои женкар или някое момиче което не е от тези за трраини връзки не мисла че ще се получи има само един начин да се получи и това е да се промени ама тогаа наистина ще държи на теб и ЩЕ СТАНЕ!!! тва мисла аз.... :P :P
    тва е от мен самоче забраих да си влезна в профила колко съм загубен ххх :P :P
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Ъъъ.. не,нямала съм и дано да нямам подобни преживявания..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си