- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kak da si razviq mislenento?
Не ти требе си развиваш мисленето,пич.
Вервай ми,аз съм чиста душа.
Абре и кръстословиците нещо ги развалиха..то едно време кви кръстословици имаше..ама кръстословици ти казвам,то не е като кръстословици ами направо КРЪСТОСЛОВИЦИ! А сега кво..лайна..Решавай кръстословици!
Всеки ден гледай в една и съща точка на стената. По 10 минути. Без почивка. Идея си нямам дали ще помогне, обаче е интересно...
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
не е задължително, аз съм мъдър и без да чета книги...Първоначално написано от Mimka_sweet
може: "чети и следи форума"
не иначе сериозно щом си се замислил/а как да станеш по- мъдро същество все пак си мислил/а, което е първата крачка. втората е добри приятели, а не тъпи чалгари. третата е докато пътуваш от обеля до младост тея два часа минимум на ден щеш нещеш мислиш... и така поне аз станах мъдрец
2, 11 и 8 точка системно - бан
а нестандартното мислене рулз аз са се замислих за тая книга ама предполагам че е 90% буклук...Първоначално написано от Vanity_Fair
ето сега примерно тука в откъс от оная книга се пита:
„Един човек обикаля земята с кораб, но земята винаги е пред очите му. Защо?"
и са щи кажа аз мъдрецът няколко от верните отговори
-защото като е в океана може да вижда или суша или вода, сушата е земята, а водата погледнато от космоса пак е земя (планетата земя)
-като стана дума може корабът да е космически ()
-може пред него да има листче на което е нарисувана планетата земя
-а може на листчето само да пише "земя"
-може да си е сложил малко пясък в кораба да го гледа (пясъка) и да си мисли че е земя
-може да е луд ()
и така нататъка
ПП: тея с дебелие скоби предполагам че най много се доближават до верните отговори
По принцип не обичам подобни книги, но ми се стори, че ще помогне на човека който е пуснал темата. А иначе относно този въпрос предполагам че няма верен отговор.
"За България... нищо друго освен любов на преклонен патриот"
6to da e bokluk be? az sega daje si q pora4ah i se nadqvam da e qkaПървоначално написано от NiKOLAN
eiii pora4vam si q tazi kniga i trqvba da mi doide potvarjdenie za pora4kata v mail-a, ve4e dva pati opitah i nikakvo potvarjdenie ne idvaПървоначално написано от Анонимко
kakvo da pravq? mn iskam da si q pora4am!
![]()
Разходете се до някоя книжарница. По-лесно ми се струва.
"За България... нищо друго освен любов на преклонен патриот"
Prosto 4eti pove4e knigi razgovarqi s horata ne samo na ob6ti temi no i takiva kvito se sre6tat po rqdko i iziskvat mislene
no nai vajnoto e da 4ete6 gledai i stani kosmat![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от priti_kiti
hahahahahahahahaha
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
4eti knigi, mn knigi
OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...
Мисли по-често?![]()
Мисли,никой не те спира.Но едва ли някой може да ти налее мозък,та да мислиш повече![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Ако искаш да развиеш логиката си занимавай се с математика повече. Помага много. Започни да се занимаваш с по-завъртяни задачи, при които се изисква повече мислене.
Чети книги, за да развиеш речта си.
Намери интересни за теб теми и се занимавай с тях, чети литература за тях, документални филми и така.
1.Чети промишленни количества книги!!!(защото ти е късно)
2.НЕ играи ЦС или Диабло затъпяват пагобно!
3.Общувай по често с интелегиентни хора!
4.Научи се да играеш шах и табла!
5.Гледай всякакви филми без тъпи екшъни!
6.Говори повече за свойте чувства изразяваи се без да чувстваш трудност!
Това е няма начин да не ти помогне!
Light The Universe
общувай с мен и след време ще си велик мислител...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Имаш нужда да развиеш мисленето си?! Е такъв филм не бях гледала.Иначе ако се събираш с глупави хора следователно и разговорите ще са глупави..тай че опитай се да си намериш по-умни приятели и ЧЕТИ!! Книгите ще ти свършат най-голяма работа, но трябва да вникваш в тях и най-добре би било, ако книгата, която четеш ти е интересна!
Чети разнообразна литература, гледай документални филми, интересувай се повече за света около теб, обогати общата си култура. Замисляй се често по дадени въпроси, участвай често в някакви дискусии в компания, научи се да изразяваш мнението си и да го подкрепяш с аргументи.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)