- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъж сваля приятелката ми. Как да реагирам???
а ма СЕЛЯНКО димитровселскаПървоначално написано от valantain_love
ти освен СВИРЧОЦИ да смукаш
едва ли умееш повече
хайде иди се ЕБИ ПУТКО тъпа
че ако извадя щангата ще ти се види тясно междукрачието
първо се научи да пишеш без правописни грешки, пък тогава ходи да обиждаш и да се правиш на големия мъжкар![]()
можеш още 156852978187 пъти да ме наречеш п*тка, мислиш ли, че много ми пука?така само си показваш простотията - еех, то голямо геройство било, няма що
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Колкото и да е радикален, не мога да кажа, че гостът говори пълни простотии. Когато си в една връзка, слушаш какво ти казва другият, а не се правиш на важен и тъп. Ако не можеш да се съобразиш с мнението на партньора, каква любов е това, по дяволите?!
Ако ме докарат до момент, в който си заслужи десен прав, тя сама няма да осъзнае кога е поела надолу по стълбите с багажа си.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
правиш ли СФИРКИ на село всяка събота в диЙскутьеката? А путенце?Първоначално написано от valantain_love
mnogo prav , mnogo pravПървоначално написано от shizzle
![]()
Виж, шизълчо, аз никъде не съм казала, че не се съобразявам с приятеля си. Ако бях деспотична кучка, той нямаше да е с мен близо две години. Опитвам се да обясня на онзи нещастник, че едно "Мило, моля те..." много повече би свършило работа от "Ако го направих още веднъж, такъв тупаник ще ти вкарам, че ще те залепя за стената, п*тко!" (както би казал нашият приятел..).Първоначално написано от shizzle
Ако един мъж тръгне да се доказва колко е мъж по този начин...еми пък извинете, ама да му пикая на мъжествеността. Единици са момичетата, които ще тръгнат да се занимават с такива помияри...
На моя приятел съм дала пълна свобода. Много малко неща съм му забранявала, както и той на мен. Досега проблеми не сме имали... Никога не сме си задави ли въпроси от рода на "С кой/коя беше? Какво иска от теб?" и т.н. Той е достатъчно голям мъж за мен щом съм с него и въобще няма нужда да го доказва.
2т. системно, бан по профил и ип.
shizzle, между това да ти забраняват нещо в една връзка и двамата да стигнете до взаимно съгласие и да се съобразявате един с друг, има голяма разликаако имаш предвид второто - да, съгласна съм
![]()
що се отнася до скъпият ни гостможеш да не си правиш труда да ми пишеш каквото и да било, и без това няма да ти обърна вече внимание.. не се засягам от теб, още повече, че дори не те познавам, ти за мен си никой
ти сам го каза - това е просто един форум, затова бягай да си изпробваш силата върху някой реален човек и да доказваш извратените разсъждения другаде
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
нема се плашиш най много да я изчука
Ако продължава да се вижда с него или ще се наебът или той ще я наебе дори и бе тя да иска![]()
да купи капути ?Първоначално написано от valantain_love
![]()
аз баце, веднага фащам момчетата и отиваме и му прайм бавареца трабант насилствено... виж тогава как ще закача момичето тиПървоначално написано от РАНДИ
Дами.. Само да ви спомена, че често минавате границата между "взаимно съгласие" и "да стане на моята какво и ще да ти струва". При това без да се усетите. И всеки път като ми скочите отгоре по темата ми става пределно ясно, че има нещо. Просто стандартните начини на възпитание поставят нещата в подобна ситуация - мъжете са свикнали да сритат някой, за да получат това, което искат. Жените са свикнали да им се поднася без никакво усилие.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Казаха ти го и да и забраниш тя ако иска ще се вижда с него и няма какво да направиш освен да се скарате.ПОговори с нея кажи и опасенията си и притесненията си и готово няма какво повече да направиш освен да тоз готиния с бавареца д аму покажеш от де изгряват шанхайските звезди (ако ти е посилите естествено)Първоначално написано от РАНДИ
Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
Който не ме харесва и понася да се изнася.
Виж сега, ако ще е само за деструктивната част, пратете ми ЛСПървоначално написано от Kill Zone
Ще уредим нещо.
Пич при мене същата ситуация ...само дето аз съм на 18 а приятелката ми е на 14 а онзи с КОЛАТА е на 25 ..и като заместиш говоренето и общите приказки със СЕКС се получава моята история , и се чудя какво да правя понеже много я обичам ,и искам да съм с нея, тя също ми казва че ме обича ,ревну ва ме от други момичета и се нервира когато се заговарям с други , а същевременно тя от време на време си прави СЕКС със онзи МУХАЛ..нали..кола има все пак, той е човека с КОЛАТА! Мммм от днес и аз вече имам кола..и чудя се как да постъпя ? Да продължа ли с приятелката си или да я оставя , и да се прая и аз на Баровец с новата си кола и да еба наред която ми падне , но не съм такъф човек! А трябва май да стана такъф..? Моля ви кажете ми как да постъпя ..аз си имам нещо на предвид , но искам да чуя и вашето мнение , дали е идентично с моето. Мерси за вниманиетоПървоначално написано от РАНДИ
![]()
Бих сложил една кофа от снегорин отпреде и директно - гледаш как колата на 25-я се разчупва на 2 като вафла посредата...Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
Каквото те посъветва Умнияя, само дето първо слагаш момичето си (или по-скоро момичето на теб и дъртия) в кофата.
Е тука си много прав, ама страшно прав. Особено, ако са отгледани като малки принцески дето са свикнали всичко само за тях да е.Първоначално написано от shizzle
А тоя анонимния - абе пич, как може да си толкова заблуден - твойта пача да ти казва най-спокойно, че си се ебе с някой друг и ти да продължаваш да тичаш след нея. Тегли й една майна и подхващай другите. Някаква 14 годишна пикла ще те прави на маймуна, а ти ще й разправяш, че я обичаш....