.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

missy_f
    Guest

поредния проблем с цикъла

начи..имам цикъл от 2год и половина,а сега съм на 16..ама някъде първите година почти две ми беше нередовен после за малко повече от половин година се опрай и са пак е нередовен..тва нередовен имам предвид 1месец ми идва друг не и така...не водя полов живот...и нз що е така..сиг сички ще кажете отиди на лекар..но не мога а и не искам.. а някъде прочетох нещо си за физ натоварване ма нз..спортувам вс ден по 2 часа

нормално е.. и аз съм на толкова и ми е нередовен оба4е съм си добре и нищо ми няма според мене един цикъл се нормализира напълно след като родиш или поне така са ми казвали ...
    Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!

missy_f
    Guest

..

Цитирай Първоначално написано от Sisley^BaBy
    нормално е.. и аз съм на толкова и ми е нередовен оба4е съм си добре и нищо ми няма според мене един цикъл се нормализира напълно след като родиш или поне така са ми казвали ...
    ми..нз може..а дали може май бях чела някъде да е нещо проблем с хормоните или нз

по-добре без паника ! нормално е...
    Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!

missy_f
    Guest
    ми днеска четох в един сайт възможните причини

1-стрес
    2-голямо физическо натоварване
    3- неправилна регулация на хормоните дет се опрая с некви хапчета и трите тия са възможни

Супер фен

Re: поредния проблем с цикъла

Цитирай Първоначално написано от missy_f
    начи..имам цикъл от 2год и половина,а сега съм на 16..ама някъде първите година почти две ми беше нередовен после за малко повече от половин година се опрай и са пак е нередовен..тва нередовен имам предвид 1месец ми идва друг не и така...не водя полов живот...и нз що е така..сиг сички ще кажете отиди на лекар..но не мога а и не искам.. а някъде прочетох нещо си за физ натоварване ма нз..спортувам вс ден по 2 часа
    мила,споко аз съм на 14 и не ми идва понякога 5-6 месеца и накрая..офф много е гадно щот не знам по кое време може да ми дойде и откачам..лекарката ми забрани да пия билки за спиране по-рано и сякви такива..и си седя у нас когато съм така щот не моа да ида на даскало
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

missy_f
    Guest
    of mersi mn
    ama toq problem ne moje li da se oprai ili nzzz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си