.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

znam 4e vaprosa mi e tap no....

zna4i az sum 173 i sum 60 kilograma i iskam da stane pone 53-53 ta vaprosa mi e ako ne qm prez denq a si zasi6tam glada s kafeta ili tam dr napitki a ve4er hapvam malko 6te se polu4i li ne6to!!!znam 4e mi e tap vaprosa no kakvo da se pravi

Six billion people in the world,six billion souls,and sometimes,all you need is ONE

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Еми аз мисля , че си добре.Няма нужда да отслабваш
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Нямаш нужда от отслабване,но по принцип най-вредно е да се яде вечер.
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

a

mi ne to4no smsial imam 6tot si imam korem4e i bedrata sa mi golemi4ki i takam

Six billion people in the world,six billion souls,and sometimes,all you need is ONE

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Ми прави упражнение.То кат се подложиш на диета ще си уморена и т.н. и нищо няя мойш да прайш.Прави си упражнения и не се тъпчи
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

..

Po-dobre hapvai malko prez denq bilo plod ili ne6to po-leko,piivai si kafenca te shte ti ubiqt glada.Az znam kak e cigari i kafeta i nqma problemi.Ama tui e koftito 4e nqkoi pat ve4er mn.mi se doqjda i kato stane tai i gledam po barzo da si legna,da zaspq i dane mislq za glada.Nai-interesnoto e 4e na sutrinta vaob6te nemi se qde.
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от ani_sweet
    Po-dobre hapvai malko prez denq bilo plod ili ne6to po-leko,piivai si kafenca te shte ti ubiqt glada.Az znam kak e cigari i kafeta i nqma problemi.Ama tui e koftito 4e nqkoi pat ve4er mn.mi se doqjda i kato stane tai i gledam po barzo da si legna,da zaspq i dane mislq za glada.Nai-interesnoto e 4e na sutrinta vaob6te nemi se qde.

absoliutno sa6toto e i pri mene edno kum edno

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    яденето вечер, когато през деня не си хапвал нищо, е вредно по-добре опитай с редовно хранене, често, но по малко и по-здравословни храни... може да не получиш бърз ефект, но поне е дълготраен и няма да ти навреди
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest
    яденето вечер, когато през деня не си хапвал нищо, е вредно по-добре опитай с редовно хранене, често, но по малко и по-здравословни храни... може да не получиш бърз ефект, но поне е дълготраен и няма да ти навреди

Фен
    Град
    Varna
    яж обилно на закуска,през деня прави упражнения а вечерта хапвай малко
    Only God can Judge me... Be the Best!

Повече от фен
    С глад не се отслабва... естествено, че ще отслабнеш и после като почнеш пак да ядеш за отрицателно време ще си върнеш килограмите, че дори и малко в повече...
    Яж си нормално 3 пъти на ден и спортувай... или велоаргометърче или бягане в парка
    айде успех

Мега фен Аватара на koalka
    Това, което искаш да направиш е толкова неполезно, че си нямаш напредстава.Ограничи сладкото и хляба, но не мога да те видя какво представляваш.Почти сигурна съм, че въобще не си пълна, а просто и ти си фантазираш.Много се нервирам като някои момичета, които въобще не са дебели и започнат някакъв глад и нищо.Само си скапват здравето.А и ако станеш 52-53 кг. ще си слаба.

И аз съм правила този момент да пия кафета и сокове,за да не ям храна.Опитай се дори и да ядеш нещо да е малко,колкото да те засити на момента.знам как е и колко е трудно,но няма как.Първите няколко дни са най-ужасни.После сама свикваш на даден режим.Висока си и за теб 55 кг са добре.А относно коремчето-и аз го имам и имам паласки.Опитвала съм кремове за отслабване и какви ли не още неща и така и не мога да го махна, а не съм дебела-53 кг съм и съм 172

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Или мини на разделно хранене или на диета, която изисква да се ядат само въглехидрати(месо,риба,зел нчуци,мляко,яйца), абе общо взето всичко без тестени и сладки неща.Майка ми така отслабна с няколко кг \/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    Или мини на разделно хранене или на диета, която изисква да се ядат само въглехидрати(месо,риба,зел нчуци,мляко,яйца), абе общо взето всичко без тестени и сладки неща/
    Горе посочените са протеини,нарича се ниско въглехидратна диета.Изпробвала съм я и свалих много,но след това си върнах старите килограми така, че не я препоръчвам.

sexy_baby_sexyyyyyy
    Guest
    v nikakav slu4ai ne se naqjdai ve4erta ,po dobre prez denq da hapvash plodove salati dieti4ni hrani -takiva se prodavat i ima mnogo ,no ne se naqjdai ve4erta,tva ne e vremeto za hranene samo nqkoi plod ili zelen4uci mojesh da qdesh togava

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna

Re: znam 4e vaprosa mi e tap no....

Цитирай Първоначално написано от blabla_bla
    zna4i az sum 173 i sum 60 kilograma i iskam da stane pone 53-53 ta vaprosa mi e ako ne qm prez denq a si zasi6tam glada s kafeta ili tam dr napitki a ve4er hapvam malko 6te se polu4i li ne6to!!!znam 4e mi e tap vaprosa no kakvo da se pravi
    ами миличка преди аз точно така правих , но не защото исках да отслабна ами така се получаваше и отслабнах с 3-4 кг за 2-3 седмици, но не е никак полезно после те боли корема постоянно и е много кофти

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    И това е поредната тема в която някой си дава размерите и пита как да отслабне както и да е , ами малко тъпо е това което си намислила

gost4eta
    Guest

gost

koremni presu u ska4ane na vaje mu e maikata!!!!

ni6to nqma da se polu4i vqrvai mi!trqbva da pravi6 uprajneniq koremni presi i bqgane da spre6 da qde6 hlqb i pove4e nablqgai na belta4inite

има мн лесен начин да отслабнеш

единственото нешто което трябва да правиш е да неядеш след 17;00-18;00.През останалото време си ядеш както обикновенно без да се лишаваш от нищо,само трябва да бягаш по 30 минути на ден може и с бавно темпо/важна е продължителноста на бягането-мин 30 минути/ и за един месец си каквато искаш.ако спазваш всичко успеха е гарантиран

не! яж 3 пъти на ден по малко след 6 вечерта не яж нищо!и си готова
    aKo sI lEsEn nE sI mI iNtErEsEn zAtOvA bUdI kAtO mEn nEdOsTuPeN!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си