- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя иска още един мъж
Дайте ми съвет. Какво да направя. Да навия ли брат ми или да не е от семейството?
разбира се с брат си се пак да докажете израза "братска далбя"![]()
Честно казано по-добре брат ти отколкото някой външен, въпреки че малко перврзия си става![]()
защо трябва с брат ти?според мен е доста извратено и гадно!както искаш все пак няма аз да правя тройка с брат си!!!![]()
KaK iSkAm MeN dA TuRsi6 VseKi 4aS, OtVsQkuDe Da 4uVa6 MoQ Glas,uMyT Ti Ve4No Da e V MoiTa VLaSt -NaVsqKuDe Da BuDa SaMO Az
С брата само, ако е по-малък. Ако е по-голям, ще ти открадне девойчето!![]()
![]()
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Омлет и пържени картофи иска
Тря се разберат дали да я делят по братски или по равноПървоначално написано от Nerqzan^nokut
Верен отговор:
Ако ТИ НЕ искаш НЕ го правите с още някой.
Ако тя иска толкова много ок,но й кажи,че после и ти искаш да има още едно момиче.Така няма да има ощетени !![]()
Първоначално написано от blabla_bla
леле значи аз съм гадняр ? ужассс как не на беше срам да правим такива работи![]()
по темата..... земи и бий 2 шамара да и доди акъла стига е искала такива глупости утре може и 10 да иска![]()
И аз искам, но не съм казвала на приятеля ми. Момчета как ще реагирате ?![]()
shamari , shutove , podsechkiПървоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от OtherDimension
мноо правелно подкрепям теобаче + ренгенови снимки
и ще те наеба брутално в аналния отвор до като ти се сцепи и текне кръв от гъза ти кучкоПървоначално написано от OtherDimension
Еби й майката на тая курва - приятелка! Щом една жена почне да иска такива работи, значи нещо не й стига или й е писнало от тебе и иска да се ебе с друг, ама не й стиска да го направи! Тва си е легална изневяра! Накарай я първо да направите тройка с още една жена по твой избор!
Защо ... може просто да й се иска нещо различно и ново ... пак ще те обича ако си сигурен в себе си и нея и си имате достатъчно доверие това само може да ви хареса. Но повечето тука са въшливи тинейджърчета дето не са дорасли за товаПървоначално написано от Бай Иван
![]()
Мното е везможно това да е вярно! Както казаха някои преди мен, явно нещата не вървят на добре и тя просто иска някой друг (или други) вече. Ку**e :PПървоначално написано от XXX_f