- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интересна случка
Първо здравехте,аз съм момиче на 16 години (вчера имах рд) ето какво стана имам рд всичко нормално като за др приготвям се вечерта да се събера с приятели и се позвънява на вратата и един куриер ми носи цветя 16 рози(предполагам защото ставам на 16) и някво друго цвете незнам как се казва сигурно за да станат 17 и ми казва това е подарък за вас за рд а аз още незнам от кои са питах го но и тои не ми каза какво даси мисля вие какво бихте си помислили изобщо нямам идея кои е.
Еми, бих се зарадвала, но в същото време ще ме е малко яд, че не знам от кой са.
mdaaa..naistina interesno..![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Много бих се зарадвала щот аз много си падам по такива работи,но и мен щеш да ме е яд.че не знам от кой са.Пожеалвам ти скоро да научиши да не се разочароваш от откритието![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Сигурен съм, че в следващите няколко дни ще разбереш от кого са!![]()
Every moment is another chance...
Много ще ми хареса жестта, но в същото време ще ми е интересно да разбера от кой са.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
мда, няма да има пари за ядене. кефи се че се е охарчил по тебе, па който и да еПървоначално написано от Need_A_Girl
Моля Ви пишете на родния ни език!
gotin jest,moje bi ot nqkoi taen obojatel![]()
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
\Първоначално написано от Need_A_Girl
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
Първоначално написано от ThePainIsReaL
явно някой тука си има обожател и то голям ххх ми нз аз бих се запитал кои се държи мило с мен и ме гледа влюбено........мале и тва го казва момче изомявам се от себеси хххПървоначално написано от Меги
![]()
![]()
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Ееее това е страхотноИ аз като всички ще се радвам много, но ще се чудя от кого са
![]()
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Ауу,аз много много бих се зарадвала на подобен жест и направо ще умра от любопитство от кой са.![]()