.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    :(((
    Guest

голям проблем

помогнете добри хора закъсала съм го
    вината за проблема си е изцяло моя обаче мн се надявам на някои мъдри съвети от ваша страна
    та от както съм се родила имам проблеми свързани с общуването
    като малка (до към 8 год) ме беше срам да общувам с нови хора най вече да се запознавам сама с децата и виках някой (мама,тати,баба...)
    да ме запознава. после благодарение на една бивша приятелка(която е мн отворена и явно ми е повлияла) изведнъж взех че се "отсрамих" и известно време бях супер, намерих си приятели всички почнаха да ме харесват (е разбира се не го казвам буквално понеже е невъзможо,но...повечето) ОБАЧЕ не мога да намеря общ език с по големите(над 2 год разлика)от мене като изключиме хората над 25
    а към тях спадат и момчетата и... от тоя проблем се получава и проблема в любовта
    просто не намирам тема за разговор (освен ако отсрещната страна не започне някакъв по активен контакт - тогава няма проблем но мн рядко се случва)
    нз може би прекалено се страхувам от критиката на хора които харесвам и започвам да говоря глупости или необяснимо как мозакът ми блокира за да не мога да си намеря "сродна душица "
    маля ви дайте някви насоки защото не мога да продължавам така

Мега фен Аватара на koalka
    Време е просто да престане да ти пука толкова, защото не е много добре за всяко нещо да се притесняваш и да мислиш какво ще си помислят хората.Трябва да се отпуснеш и да говорите за нещата, които ви вълнуват, за училище и още много други неща.

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Трябва да си отрежеш ръката. Съжалявам.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от anubite
    мерси пробвала съм ...хм дали и тва е проблем...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Време е просто да престане да ти пука толкова, защото не е много добре за всяко нещо да се притесняваш и да мислиш какво ще си помислят хората.Трябва да се отпуснеш и да говорите за нещата, които ви вълнуват, за училище и още много други неща.
    мн исках да го чуя от някой наистина мерси мн

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от anubite
    мерси пробвала съм ...хм дали и тва е проблем...
    Е то само от пробване не става, трябва и да успееш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си