- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- molqvi pomognete mi nz kakvo da pravq
za purvi put se celunah s edno mom4e koeto mn haresvam i mi be6e mn hubavo.No posle razbrah ot edin frd 4e mom4eto e razpravqlo na cqloto u4ili6te 4e nemoga da se celuvam i mi stana mn gadno.Molq vi kajete mi kakvo da pravq mn mi e gadno ot postupkata mu((
ми кфо мое6 да напраи6 зарежина всеки се случва пък който иска мое да опита и да види, че не се целуваш зле
![]()
смей се когато някой ти го каженека не те гледат 'увесила нос' а те виждат усмихната,иначе може да си помислят че е вярно,а дори и да е така,другите това не ги бърка
![]()
горе главата
ПП: тегли му майната на тоя тъпанар!
Като почне някой да те ебава му кажи, че въпросното момче не се е целувало хубаво и т'ва му е защитна реакция или нещо подобно, ама в ника'в случай не се сдухвай!
Моля Ви пишете на родния ни език!
изчакай да минете в 6 клас![]()
оле майко
Изсмей се в очите на всеки, който ти се подиграва. Тази реакция за тях ще е доказателство, че момчето може би лъже.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
съгласна съм,ако почнеш да се питесняваш всички ще помислят че е истинаПървоначално написано от Aleandra
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
е тоя явно не те оценява просто е искал да те пробва и ся те е злепоставил....ако искаш да му напраиш гадно напраиви и ти нещо др и го разкажи на др-те а ако не искаш.............просто нз тои нема да те земе на сериозно повече според мен щом поступва така.........тва е наи голямата тупотия която може да направи..........!!!!Първоначално написано от potainata
![]()
![]()
![]()
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Бе лапенца. Прави се на инт , нищу поече ;р
Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?
може да разправяш на сички че няма пишка например![]()
![]()
![]()
![]()
Моля Ви пишете на родния ни език!
toi prosto e edin tapak koito ne zaslujava ni6to.a tva go pravqt samo malkote mom4enca koito nz kvo iskat i se 4uvstvat zapla6eni.vsi4ko tva e za da bade gotin,no nqma da bade
Ми мисля че трябва да спиш с него. Сигурен съм, че ще си остане само между вас, а и той ще те обикне истински веднага след това.Първоначално написано от potainata