- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не сте ли се замисляли че ни промиват мозъците за да печелят
Дано малоумния автор на темата да хване всички възможни венерически болести, даже заслужава и СПИН да хване, ама много народ ще изгори покрай него, така че по-добре не... Ама всичко друго да хване дано, а ако е момиче и да забременее! Малоумници, в България най-младият регистриран болен от СПИН е на 16 години, замислете се
Аз лично няма да рискувам. Няма да рискувам и заради спина и всички останали болести, няма да рискувам и заради нежелана бременност, хапчета не пия не мисля и да ги почвам за сега. Така че... Надявам се и по-малките юзъри да смятат като мен.
Първоначално написано от Barbie
![]()
![]()
Я си прочети това изречение![]()
Ето кои правят парите
Световната банка
Вашингтон
От там вскичко идва и ни промиват мозъците!
Знаеш ли че американците действат само където имат интерес!
В Ирак - заради петрола например
Защо не нападнат Либия, заради нашите медици?
Искат да си продават продукцията и раздухват високо бюджетни кампании СПИН - У А УЖАС Умряха хората... Айде
Заразени в България от СПИН има
А колко са умряли от това?
Защото не е много доказано, че и болен от спин не живее поне 50 години
При средна продължителност на мъжете 64 и жените 78 години в България
Дори и от СПИН да си болен , май не е болка за умиране а?
Но купувайте американската продукция и им ВЕРВЕЙТЕ![]()
Прав си че ни промиват мозъците за много неща, но точно в този случай не си прав. Секса не е играчка, особено ако е без предпазни средства.
ами то по тази логика и от една обикновена свирка (без предпазни мерки) може да се хване спин ? това какво значи ? че трябва да се духа с презерватив ли ?
Сега теория на конспирацията ли ще ми развиваш?Първоначално написано от аНтИ
Да си болен от СПИН не е..."болка за умиране"?! Добре ве, момченце, за бога, ти осъзнаваш ли какви глупости говориш. Прочети малко информация за такъв живот - за психическите и физически поражения, които нанася. Плашиш ме!
Първоначално написано от Анонимко
Това не е оправдание и не означава, че трябва да парадираш с неграмотността си. Аман от такива простички като теб.
И колкото и средни пръсти да покажеш, пак ще си останеш същия тъпанар.![]()
И не виждам какво си тръгнал да се обясняваш за презервативите все едно си особено компетентен по въпроса. Ти като искаш ползвай, като не искаш - недей. Какво занимаваш хората с глупостите си не мога да разбера. Познавам двама човека, които са болни от СПИН. Сигурно и те са разсъждавали като теб. Върви си троши главата, но не промивай мозъка на децата тук, защото ще има такива, които ще ти се вържат на бръщолевенето. Това, че ти нямаш пари за гума, не означава, че другите не трябва да ползват. Макар че, доколкото знам най-евтините са по 20 стотинки...![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
Първоначално написано от Barbie
Абе, оставяй го. Жалко за девойките, които ще се занимават с тоя...
Някакъв дрисльо на 15 тръгнал да ми се дърви и да се прави на философ. Заради такива като него има болести...
2т. системно, бан по профил и ип.
Първоначално написано от кофти :(
![]()
Хахахах, можело да се хване СПИН от свирка. Простотия до шия. Има само 3 начина да се заразиш с тази болест - от майка на дете (при раждане), при заразена игла (примерно при повторно използвана игла от наркомани) и при секс БЕЗ презерватив, което НЕ означава орален секс, а нормален, как да го кажа, тип мъжки полов орган в женски полов орган (устата НЕ е полов орган).
Pеace.
qzi sum proizvoditel na prezervativi, pravim gi ot vutreshni gumi, za po nadarenite, i ot baloni za maksimalno udovolstvie
много благодаря за отговора защото на темата за спина съм много некомпетентна и малко се притеснявах от този факт с свирката ... защото до колкото знам болестта се предава чрез спермата а нали като гълташ тя пак влиза в теб ... ак0 нещо греша поправете ме моля(ама по въпроса съм много зле ...
![]()
Образовайте се малко най-после. Да, СПИН се предава и чрез орална любов.Първоначално написано от AssShot
"При незащитен (без презерватив) анален, вагинален или орален секс."
http://www.aidsbg.info/index.php?p=curious&article=25
Ммм, това е ново. Sry тогава за миналия пост, но досега не бях чувал, че се предава и по орален път.
Peace.
ПРАВЕТЕ СЕКС С ПРЕЗЕРВАТИВ.
И не заради само заради СПИН-а, но и заради свое лично успокоение. Не мисля, че едно бебе дошло на 18 годишна възраст би ви зарадвало особено много.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Презервативат е единственият начин да се предпазиш от СПИН при полов контакт. Правете секс с презерватив и с познат партньор. Презервативът е полезен!!!!!!
ето тук съм напулно съгласнаПървоначално написано от krem4et0
Оффф а бе ти ТЪПА ли си или ДА????????????Първоначално написано от bungle
![]()
Кой ти е казал, че само презерватива предпазва от бебета? Това че ти си тъпа и не познаваш други средства или не използваш, не означава, че всички са като теб!
ти най-добре ще се предпазиш от бебета ако се кастрираш!Първоначално написано от леле майчице
![]()
уауПървоначално написано от quench
и педали са налазили този форум
![]()
Първоначално написано от Анонимко
eee отврат![]()
![]()
![]()
що ? без него не е същотоПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
e da dobre v kraina smetka ne razbrah tova s "PRAVETE SEX SAMO S PREZERVATIV!!!" otnasq li se i za sviirkite ... za6toto nali s svirkite na praktika sy6to se prensqt zarazi i t.n. ...
i o6te edin malko typ vypros : ako pravi6 svirka oba4e ne gylta6 i nqma sperma ne moje6 da hvane6 nqkoi bolest nali ?? ili te bolestite koito sa po polov pyt ne se predavat samo s spermata ???
sorry za typiq vypros ama ... ne sym mnogo naqsno){}
СПИН се предава чрез кръв, сперма, вагинални секрети и кърма. Т.е. оралната любов, дори и без да се стига до оргазъм, също е опасна.
И СПИН не е конспирация на големите фирми-производители, поне не в момента и не на Щатите. Ако някой беше внимавал, щеше да е хванал последното изказване на Буш, което гласи: "Единственият начин да се предпази човек от СПИН е като не прави секс." След това беше секс само между женени, като преди това се правят изследвания и на двамата. Както май не знаете, използването на контрацептиви от какъвто и да е вид е забранен в някои щати!
Това, че ХИВ-позитивните доживявали до 50-годишна възраст е пълна простотия. Не знам как е с най-съвременните терапии в момента, но докато се интересувах, времето за живот бе до 5 години след като вирусът на СПИН се активизира. Което е и проблемът - човек може с години да носи и разпространява заразата, без да страда от нея, и така да умножава броя на болните. Колко яко ви звучи това?
Човек трябва да внимава при всякакъв интимен контакт с други хора - да не си ляга с всеки срещнат, да ползва презервативи, да търси постоянен партньор, на който да вярва.. Да, знам, че звучи като параноя, но.. Над 3000 потенциално болни, като броят им сигурно се множи постоянно? Не, благодаря, предпочитам да не си развявам достойнството наляво-надясно и да си стоя здрав!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
закуска - 0,50 лв - баничкаПървоначално написано от аНтИ
цигари - 2,60 лв - бяло виктори
гума - 3,50лв - Дюрекс класик 3 в опаковка...
Имам решение - купуваш баничка на половина, виктори на бройка, и 2 гуми, даже ще ти останат и пари![]()
![]()